Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιέζουν για απαντήσεις

Πιέζουν για απαντήσεις

img_1837


Έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό για τον κόσμο, να διαβάζει καθημερινά για προτάσεις, διαπραγματεύσεις, πιέσεις και μεταγραφή να μην βλέπει. Από τη στιγμή όμως που οι δυσκολίες είναι γνωστές και σημαντικές, θα χρειαστεί υπομονή. Και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καταγράφουμε τα δεδομένα!

Ποια είναι αυτά; Για τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε μια ανάσα από τον Μπούνα Κουντούλ ο οποίος όμως έκανε πίσω με αποτέλεσμα η προσοχή να στραφεί αλλού (Χογκ). Για το δεξί μπακ, έχει σταλεί πρόταση σε Ισπανό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Segunda Division, ενώ ενδιαφέρει και ένας Πολωνός ή τουλάχιστον που αγωνίζεται στην Ekstraklasa.

Στα χαφ, προτεραιότητα δίνετε σε Πορτογάλο που προτάθηκε από το Νούνο Ασσίς (ίσως για αυτό να απουσιάζει από την πρώτη), ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις για παίκτες από την ελληνική Superleague αλλά και ένα αφρικανό παίκτη. Για την επίθεση, γράφτηκε το όνομα του Γιούρι Φονσέκα, ενώ για τα φτερά δεν έχει διαρρεύσει οτιδήποτε παρότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως έχουν προταθεί κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις. Δύσκολα θα προχωρήσουν πάντως, αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή Χριστοφή.

“Περιμένουμε απαντήσεις από δεξιό μπακ, μέσο και περιφερειακό επιθετικό”