Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πραγματική παρέλαση ονομάτων…

Πραγματική παρέλαση ονομάτων…

img_6636


Τέτοια ριπή από ονόματα, δε θυμόμαστε ούτε επί Μιλτιάδη Νεοφύτου όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ σκορπούσε λεφτά δεξιά και αριστερά. Πραγματικά είναι απίστευτο το πόσα ονόματα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες 48 ώρες και παρουσιάζονται ως μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας μας! Αν θα μας βγει αυτό σε καλό ή κακό, θα δούμε, πως το παρόν πάντως μοναδική ανακοίνωση είναι ο Κόριν Μπρουκς!

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Για τον τρίτο τερματοφύλακα, η ΟΜΟΝΟΙΑ κτυπάει το νεαρό Κωνσταντίνο Παναγή. Στο δεξί άκρο, είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, ο Χοσέ Θερβέρα έχει συμφωνήσει και απαντήσει θετικά, πρέπει όμως να περιμένουμε για να δούμε αν θα ανεβεί η Χιρόνα. Στα χαφ, το καινούριο όνομα είναο ο Χουάν Μουνάφο του Πανθρακικού, ενώ στο θέμα Αρτυματά τα πράγματα είναι περίπλοκα.

Στα άκρα, ο Πρίσο συμφώνησε αλλά διατηρεί συμβόλαιο με τη ΤΣΚΑ που θέλει λεφτά. Χθες το ΡΙΚ έκανε λόγο για τον ακραίο της Δόξας Τροτέιρο, το Sigmalive για τον Λουσέρο του Πανθρακικού και το “Αθλητικό Βήμα” για τον Λίροϊ Τζορτζ της Νίμεγκεν. Τέλος στην επίθεση, μεγάλο φαβορί είναι ο Δανός Ματς Γιούνκερ που έχει συμφωνήσει με την ΟΜΟΝΟΙΑ και θεωρεί πως είναι τυπική διαδικασία η απελευθέρωση του από τη Μέχελεν με την οποία διατηρεί συμβόλαιο.

Τα ονόματα είναι πολλά λοιπόν. Δεν γνωρίζουμε αν διαρρέουν από μάνατζερ παρά τη θέληση της ομάδας μας ή αν από τη στιγμή που κάποιες περιπτώσεις διέρρευσαν, στην ΟΜΟΝΟΙΑ να επιδίωξαν να διαρρεύσουν και άλλες για ευνόητους λόγους. Το βέβαιο είναι πως χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και ετοιμότητα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ το συντομότερο δυνατό.