Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προσεχώς εξελίξεις

Προσεχώς εξελίξεις

ns015451


Μάλλον βέβαιη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Δημήτρη Χριστοφή στη Σιόν. Λέμε “μάλλον” γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο πλευρές φτάνουν σε συμφωνία, την προηγούμενη όμως ο Κριστιάν Κονσταντίν τα γύρισε και οδηγηθήκαμε σε ναυάγιο των διαπραγματεύσεων!

Επί της ουσίας πάντως, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Σιόν έχει επέλθει πλήρης συμφωνία, τόσο για το χρηματικό ποσό που θα λάβουν οι πράσινοι, όσο και για τον τρόπο αποπληρωμής. Αυτό που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές για να τελειώνει και τυπικά το θέμα. Ο Τζίμης ευνοεί ενδεχόμενη μετακίνηση του στο γαλλόφωνο κομμάτι της Ελβετίας και αν δεν αλλάξουν κάτι οι Ελβετοί στην πρόταση τους προς αυτόν, δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα στη μεταξύ τους συμφωνία.

Ο κορυφαίος παίκτης της Κύπρου και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη χρονιά που μας πέρασε, θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες Ελβετός. Αυτό αφήνει την ομάδα μας με 1 ποιοτικό παίκτη μείον, αλλά και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό στα ταμεία της για να περάσει τα κριτήρια και να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.