Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προσωπικότητα θα έχει σίγουρα

Προσωπικότητα θα έχει σίγουρα

sak_6310


Κανείς δεν μπορεί να ξέρει μετά βεβαιότητας ποια θα είναι η τελική μορφή του ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη σαιζόν 2013-14. Είναι ακόμα αρκετά τα ανοικτά θέματα, έτσι όποια πρόβλεψη κι αν γίνει, δεν μπορεί να είναι ακριβής. Ακόμα και η περιβόητη πρόταση για τον MVP του πρωταθλήματος Δημήτρη Χριστοφή μπορεί να μην έρθει ποτέ και οι πράσινοι να έχουν και του χρόνου τον παικταρά.

Ένα πράγμα είναι πάντως βέβαιο: η οριστικοποίηση της παραμονής του Ζοσέ Μορέιρα σε συνδυασμό με αυτήν του Νούνο Ασσίς, εγγυούνται ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει προσωπικότητα. Είναι τόσο ισχυροί σαν χαρακτήρες οι δυο τους και κουβαλάνε τόσο πολλές εμπειρίες από υψηλότερο επίπεδο, που σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον δεν ανησυχούμε. Τα όσα προαναφέραμε βέβαια φορτώνουν τους 2 Πορτογάλους σταρ με ευθύνες, αφού θα πρέπει να είναι μπροστάρηδες της προσπάθειας.

Ισχυρά ηγετικά προσόντα βέβαια δεν έχουν μόνο οι δυο τους. Ελπίζουμε πως μέσα στη βδομάδα που διανύουμε, θα οριστικοποιηθεί και η παραμονή του αρχηγού του Πράσινου Ακρωτηρίου Μάρκο Σοάρες αλλά και του έμπειρου και ποιοτικού Ζοάο Πάολο Αντράντε.