Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην Κύπρο πήρε ευκαιρίες

Στην Κύπρο πήρε ευκαιρίες


Είναι μόλις 25 χρονών, αλλά πρόλαβε να αλλάξει 6 ομάδες στην χώρα του την Αγγλία και το έκανε πριν καλά καλά γίνει 20. Κοινός παρονομαστής σε όλες, ότι δεν έπαιρνε ευκαιρίες. Με αφετηρία τη Φούλαμ, έφυγε δανεικός συνολικά 5 φορές, αλλά πέρα από κάποιες σποραδικές εμφανίσεις, δεν είχε να επιδείξει κάτι άλλο.

Τελικά το 2008, σε ηλικία μόνο 20 χρόνων, ο Κόρριν Μπρουκς το πήρε απόφαση πως δύσκολα θα έχει μέλλον αν παραμείνει στη πατρίδα του. Σχολιάζοντας την πρόταση του Ερμή που τον έφερε τότε στην Κύπρο, ο δεύτερος τερματοφύλακας πλέον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (αναμένουμε σήμερα να επισημοποιηθεί) τόνισε πως: “Σκέφτηκα πως υπήρχαν πολλές χώρες που θα μπορούσα να προχωρήσω και να εξελιχθώ σαν τερματοφύλακας, να αποκτήσω εμπειρία σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έτσι αποδέχθηκα την προσφορά.” Στα 5 χρόνια που βρίσκεται στο νησί μας, κατάφερε επιτέλους να πάρει ευκαιρίες, είχε κάποια πολύ καλά παιχνίδια και πλέον, να ενταχθεί στο ρόστερ της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως, δεν αναμένεται να πάρει πολλές άλλες, αφού μπροστά του έχει τον κορυφαίο τερματοφύλακα και μεγαλύτερο όνομα στο νησί. Γνωρίζει πως έρχεται ως μπακ απ, είναι όμως αποφασισμένος να βελτιωθεί. Αν φεύγοντας από την Αγγλία, έθεσε ως στόχο την εξέλιξη του, η συνύπαρξη του με το Μορέιρα θα είναι πραγματικό σχολείο. Θα πρέπει πάντως να είναι ξεκάθαρο πως πρέπει πάντα να είναι έτοιμος αν παρουσιαστεί η ανάγκη ή η ευκαιρία.