Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο ακουστικό για απαντήσεις

Στο ακουστικό για απαντήσεις

img_2642


Εξελίξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο περιμένουν οι ανθρώποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι αναμένουν ενημέρωση για τους παίκτες που έληξαν τα συμβόλαια τους, αλλά και απαντήσεις από τους μεταγραφικούς στόχους.

Ο τερματοφύλακας Μπούνα Κουντούλ που αγωνιζόταν πέρσι στην Ένωση, είναι μία από τις περιπτώσεις των “νέων” που θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Η πλευρά του Σενεγαλέζου δεσμεύτηκε να δώσει απάντηση μέσα στις επόμενες ώρες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κάνει την προσφορά της στον παίκτη και περιμένει.

«Μπορεί μέσα στο Σ/Κ να έχουμε εξελίξεις», δήλωσε χθες ο Παύλος Χρυσάνθου.

Παρόμοια είναι και η περίπτωση και για τον δεξιό αμυντικό, συγκεκριμένος παίκτης έχει πρόταση στα χέρια του, δεν έχει όμως γίνει γνωστό εάν δόθηκε χρονικό περιθώριο από την πλευρά του παίκτη ή από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Για τη θέση γράφτηκαν τα ονόματα των Χοσέ Μαρτίνεθ, Χοσέ Γιάμας, και ενός ποδοσφαιριστή από το Πολωνικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά αυτούς που έληξαν τα συμβόλαια τους, ο Ντανιέλσον αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ απάντηση αναμένεται και από τον Μπρούνο Αγκουιάρ. Η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχει συζητήσεις για μείωση απολαβών με τους Σκέμπρι, Σοάρες, Σκάρα και Αντράντε, όταν επιστρέψουν στην Κύπρο.

Διαβάστε για την περίπτωση Λεάντρο.