Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Σύντομα εξελίξεις και… υπογραφές” (audio)

“Σύντομα εξελίξεις και… υπογραφές” (audio)

img_0238


Για την γενική συνέλευση της 26ης Ιουνίου, τη συζήτηση που έγινε στο ΔΣ για το αν θα είναι εκλογική ή όχι αλλά και για θέματα προγραμματισμού, μίλησε το πρωί στο ΣΠΟΡ FM, το μέλος του ΔΣ Παύλος Χρυσάνθου. Όπως δήλωσε αναμένονται σύντομα εξελίξεις σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως και υπογραφές.

“Ξεκινάμε γρήγορα φέτος την προετοιμασία, το χρονικό σημείο δεν προσφέρεται για μεταγραφικές κινήσεις, οι παίκτες δεν βιάζονται για να βρουν τον επόμενο τους σταθμό, δυσκολεύει την προσπάθεια αυτό, είμαστε όμως στο στάδιο τελικής κατάληξης. Έχουμε τα shortlists και ουσιαστικά αναμένονται εξελίξεις και υπογραφές συμβολαίων. Ο χρόνος πάντα πιέζει, όμως από τη στιγμή που είμαστε προσεκτικοί, πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, άρα χρειάζεται σωστή ανάλυση των δεδομένων, ούτως ώστε να μειώσουμε την πιθανότητα λάθους”.

Για τους Σπούνγκιν, Ντανιέλσον και Αγκουιάρ
Υπάρχουν επαφές με αυτούς που έληξαν τα συμβόλαια τους. Τον Σπούνγκιν ίσως να τον περιμένουμε για άλλες 1-2 μέρες. Ντανιέλσον και Αγκουιάρ έχουν  πρόταση και περιμένουμε. Έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε εξέλιξη για το θέμα με τους τερματοφύλακες.

Για τις μειώσεις συμβολαίων των Σκέμπρι, Σκάρα, Σοάρες, Αντράντε
Αναμένουμε τους υπόλοιπους να ρθουν στην Κύπρο και η διαδικασία να γίνει πρόσωπο με πρόσωπο. Το πιο δύσκολο θέμα είναι αυτό του Αντράντε, οι άλλοι δεν έχουν τόσο μεγάλα συμβόλαια και θεωρούμε πως είναι πιο βατές περιπτώσεις.

Για την μεταγραφή του Τζίμη
Αναμένεται η κάθοδος του προέδρου της Σιόν την άλλη βδομάδα, για να ολοκληρωθεί και αυτό το ζήτημα. Πρέπει να αξιολογούμε τα δεδομένα σωστά, καταρχήν να πούμε πως η πρόταση καλύπτει πλήρως τις φιλοδοξίες του ποδοσφαιριστή, έχουμε μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο μαζί του, και μπορούσε να έχει περισσότερες προτάσεις τον επόμενο χρόνο. Είναι μια απόφαση συμφέρουσα για τον παίκτη και το σωματείο.

Για τη μείωση του μπάτζετ
Ζούμε πλέον σε ιδιάζουσες συνθήκες στην Κύπρο και προσπαθούμε και σε επίπεδο ΔΣ να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Για την Γενική Συνέλευση της 26ης Ιουνίου
Η συνέλευση είναι τακτική. Θα μιλήσουμε για τις καταστατικές αλλαγές, περιμένουμε τα μέλη να καταθέσουν την άποψη τους. Περιμένουμε τις εισηγήσεις. Η συνέλευση είναι στις 26 Ιουνίου. Εκλογική γίνεται κάθε δύο χρόνια βάση καταστατικού, δηλαδή τον Ιούνιο του 2014. Υπάρχουν καταστατικές πρόνοιες

Για το ότι ο κος Μυλωνά ήθελε εκλογική συνέλευση
Είναι ένα θέμα που συζητήσαμε με το ΔΣ. Θεωρώ πως αυτά που γράφτηκαν, δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Είχε γίνει ένας ευρύτερος προβληματισμός στο ΔΣ και αυτό που αποφασίστηκε είναι να ζητήσουμε ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη του συλλόγου. Αν δεν πάρουμε ψήφο εμπιστοσύνης, θα παραιτηθούμε και θα προκηρυχθούν εκλογές.