Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελειώνει το deal;

Τελειώνει το deal;

img_5018


Από χθες το βράδυ, ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Στέλιος Μυλωνάς και ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου Χριστόφορος Χριστοφή, βρίσκονται μαζί με τον Αντρέ Άλβες στο Ντουμπάι, για τις τελικές συζητήσεις της μεταγραφής του σε τοπική ομάδα. Στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι τους περίμεναν οι ανθρώποι της ομάδας και εκεί όρισαν το σημερινό ραντεβού, υπολογίζεται κοντά στο μεσημέρι.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η τελική συμφωνία δεν έχει ακόμα επιτευχθεί, αφού απομένουν κάποιες λεπτομέρειες. Οι βασικοί όροι του συμβολαίου που θα υπογραφεί έχουν γίνει αποδεχτοί και από τις δύο πλευρές και δεν θα προχωρήσει το θέμα μόνο εάν δεν ικανοποιηθούν κάποιες απαιτήσεις από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η λογική λέει πως οι πράσινοι θα ζητήσουν άμεσα το ποσό της μεταγραφής.

Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ, το ραντεβού όμως έχει οριστεί για σήμερα Τετάρτη και ότι είναι να γίνει, θα γίνει σήμερα. Το πιθανότερο είναι η μετακίνηση να ολοκληρωθεί, ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος να γίνει Άραβας και η ΟΜΟΝΟΙΑ να βάλει ένα καλό ποσό στα ταμεία της.