Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Την Πέμπτη 20 Ιουνίου η ανοικτή προπόνηση

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου η ανοικτή προπόνηση

01img_5201_640x427


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε πως την Πέμπτη 20 του μήνα θα είναι η επίσημη πρώτη προπόνηση, που θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες:

Μετά από διαβουλεύσεις με την προπονητική ομάδα και με βάση το πρόγραμμα προπονήσεων, αποφασίστηκε όπως την Πέμπτη, 20 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη προπόνηση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Στις 18:00 ο προπονητής της ομάδας μας, Τόνι Σαβέβσκι, θα παραθέσει την πρώτη του δημοσιογραφική διάσκεψη για τη νέα σεζόν, στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος».

Μισή ώρα αργότερα, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση, στο «Ηλίας Πούλλος», την οποία θα μπορεί να παρακολουθήσει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται με καθημερινές διπλές προπονήσεις η προετοιμασία της ομάδας μας. Το πρωί πραγματοποιούνται εργομετρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα η προπόνηση γίνεται στο γήπεδο.

Αύριο θα ολοκληρωθούν οι εργομετρικές εξετάσεις και παράλληλα η περίοδος επανένταξης. Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές μας θα πάρουν το πρώτο τους ρεπό.

Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, στα στιγμιότυπα πιο κάτω βλέπετε τους παίκτες της ομάδας μας να υποβάλλονται σε εξετάσεις για τα εργομετρικά από τους ειδικούς στο Ηλίας Πούλλος.