Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υποψήφιοι και οι Λουσέρο, Λίροϊ Τζόρτζ

Υποψήφιοι και οι Λουσέρο, Λίροϊ Τζόρτζ


Άλλη μία περίπτωση έχει ενώπιον της η ΟΜΟΝΟΙΑ για το άκρο της επίθεσης. Σύμφωνα με το SigmaLive ο Τόνι Σαβέφσκι και οι συνεργάτες του εξετάζουν και τον 28χρονο αργεντινό Αντριάν Λουσέρο, που πέρσι αγωνίστηκε στον Πανθρακικό, και ήταν συμπαίκτης του Σοφιάν Σερφά.

Ο Λουσέρο αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 28 εμφανίσεις και σκόραρε 4 γκολ με την φανέλα του Πανθρακικού. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στην πατρίδα του με τις Νιούελς Ολντ Μπόις, Ράσινγκ Κλουμπ και Ολίμπο. Το παίκτη διεκδικεί και ο Αστέρας Τρίπολης ενώ την ίδια ώρα η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός προτίθεται να προσεγγίσει εκ νέου τον Αργεντινό.

Προτάθηκε ο Λίροϊ Τζορτζ

Την ίδια στιγμή, το “Αθλητικό Βήμα” αναφέρει πως προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά ο Λίροϊ Τζορτζ. Ο Ολλανδός, με ρίζες από το Σουρινάμ ακραίος μεσοεπιθετικός δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Νιμέγκεν και είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε όποια ομάδα θέλει την καριέρα του. Φέτος είχε 31 συμμετοχές (16 σαν βασικός) στην ολλανδική Eredivisie, μετρώντας 3 γκολ και 3 ασσίστ.

Ο Τζορτζ είναι 26 χρόνων και στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην Ουτρέχτη. Γενικά έχει γεμάτες τις τελευταίες 4 σαιζόν, τίθεται όμως το ερώτημα αν μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να τον φέρει στη Κύπρο.