Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φεύγει ο Λέο

Φεύγει ο Λέο

gmi_6509


Τελικά δεν ήταν γραφτό. Μετά από 3 χρόνια παρουσίας και με αποκορύφωμα τη φετινή του καταπληκτική σαιζόν, ο Λεάντρο Μαρκολίνι αποχωρεί από την ομάδα. Ο Λέο ζύγισε τα δεδομένα που είχε μπροστά του και αποφάσισε πως προς το συμφέρον της οικογένειας και της καριέρας του θα ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι του με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι προτάσεις από Κίνα και Ντουμπάι για τις οποίες λέγαμε από ψες έπαιξαν μεγάλο ρόλο, αφού είναι αρκετά καλύτερες, ακόμα και από το τωρινό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Η είδηση προφανώς προκαλεί λύπη στον κόσμο της ομάδας, αφού ο Βραζιλιάνος ως αρχηγός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Οι πράσινοι πλέον καλούνται να διαχειριστούν την ισχυρή απώλεια, που δεν είναι η πρώτη (και ο Σπούγκιν πρέπει να θεωρείται παρελθόν) αλλά είναι σίγουρα η πρώτη μη αναμενόμενη. Κάθε επιτυχία στο Λεάντρο και ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε. Η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει πως η συνεργασία με τον Λεάντρο Μαρκολίνι δεν θα συνεχιστεί, καθώς ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, ότι εξετάζει πιο συμφέρουσες για τον ίδιο προτάσεις, σε σχέση με αυτή που δέχτηκε από την ομάδα μας.
Ο Λεάντρο μετεγγράφηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ τον Ιανουάριο του 2010, έχοντας μεγάλη συνεισφορά στις κατακτήσεις ενός πρωταθλήματος (2010), δύο κυπέλλων (2011, 2012) και δύο ασπίδων (2010, 2012), ενώ τη σεζόν που μόλις έχει ολοκληρωθεί ήταν ο αρχηγός της ομάδας μας.
Ήδη η Τεχνική Ηγεσία έχει αρχίσει τη διαδικασία αντικατάστασης του σημαντικού κενού που αφήνει ο Λεάντρο με την αποχώρησή του. Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.