Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φορ η επόμενη ανακοίνωση

Φορ η επόμενη ανακοίνωση

img_6669


Ο κόσμος ζεστάθηκε με τους Τέιλορ και Πλατινί και περιμένει με ανυπομονησία τη συνέχεια! Για μέρες η αγωνία και η ανησυχία ήταν μεγάλη λόγω της φαινομενική δυστοκίας, ευτυχώς όμως τα πράγματα το τελευταίο 48ωρο δείχνουν να παίρνουν το δρόμο τους. Παρότι υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες (Αντράντε, Σερφά) η προσοχή στρέφεται κυρίως στην ενίσχυση.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η επόμενη ανακοίνωση θα αφορά φορ. Δεν αποκλείουμε μάλιστα να έρθει και μέσα στις επόμενες ώρες, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με συγκεκριμένο στόχο που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα για τη θέση. Ο παίκτης εμφανίζεται θετικός στην πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θέλει όμως να ζυγίσει τις επιλογές του και για αυτό δεν έχει έρθει ακόμα η κατάληξη.

Η επιτροπή προγραμματισμού πάντως θέλει να έχει καλυμμένα τα νώτα της για αυτό κοιτάει και αλλού, ενώ είναι δεκάδες οι προτάσεις που έρχονται στο σωματείο. Ο διεθνής επιθετικός που είχαμε κάνει αναφορά πρόσφατα είναι σε περίοπτη θέση και αν δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειες για τον πρώτο στόχο, είναι πιθανόν η ΟΜΟΝΟΙΑ να στραφεί προς τα εκεί.