Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όλα ανοικτά με Λεάντρο

Όλα ανοικτά με Λεάντρο

1on-omonoias


Η ενέργεια του Λεάντρο να ρίξει ξανά γέφυρες προς την ΟΜΟΝΟΙΑ, ξεκίνησε ξανά τις συζητήσεις. Ο Βραζιλιάνος προτίμησε να απορρίψει συμφέρουσες προτάσεις από Κίνα και Αζερμπαϊζάν και να αφήσει στο περίμενες τους Ούγγρους έτσι ώστε να γίνει άλλη μια προσπάθεια για να τα βρει με την ομάδα μας. Οι διοικούντες από το πρώτο δευτερόλεπτο, έδειξαν πως τον θέλουν και ελπίζουμε πως στο τέλος η αμοιβαία θέληση θα νικήσει τις διαφορές. Τίποτα πάντως δεν είναι βέβαιο.

Η επιτροπή που χειρίζεται το θέμα, ήταν ξεκάθαρη από την αρχή: “Σε θέλουμε πολύ, αλλά δεν μπορούμε να μην κάνουμε μείωση”. Έτσι σε σύγκριση με την προηγούμενη φορά που οι δυο έκατσαν στο τραπέζι, αυτή τη φορά η πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περιλάμβανε συμβόλαιο μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας (2 χρόνια + 1 αν ο Λέο συμπληρώσει το δεύτερο χρόνο ποσοστό συμμετοχών) αλλά και ισχυρά οικονομικά μπόνους, για τα παιχνίδια της Ευρώπης. Με άλλα λόγια αν αποδεχθεί ο Λέο, εξασφαλίζει το συμβόλαιο του ως τα 33 του και με προϋποθέσεις μέχρι τα 34 του.

Πλέον η μπάλα είναι στη πλευρά του ποδοσφαιριστή που ζυγίζει τα δεδομένα. Οικονομικά, η πρόταση είναι χαμηλότερη από αυτό που αρχικά ζήτησε. Του δίνει όμως την ευκαιρία να εξασφαλιστεί σε ηλικία που συνήθως οι προσφορές των ομάδων πέφτουν οικονομικά. Αυτό που δεν είναι προς το παρόν ξεκάθαρο, είναι κατά πόσο υπάρχει χώρος για διαπραγμάτευση, αν απαντήσει ξανά αρνητικά. Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές με όλο το κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να εύχεται πως ο Λεάντρο θα πει το ναι και θα παραμείνει αρχηγός!

Διαβάστε τι γράψαμε χθες