Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 65 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ

65 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ


Η ανακοίνωση της Ομόνοιας για τη σημερινή ημέρα  όπου συμπληρώνονται 65 χρόνια από την ίδρυση της αγαπημένης μας ομάδας:

Συμπληρώνονται σήμερα 65 ΧΡΟΝΙΑ από την ημέρα που μια χούφτα οραματιστών, κόντρα σε κατεστημένα, απειλές και εκβιασμούς αποφάσισαν την ίδρυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ιδρύθηκε έχοντας ως στόχο να ενώσει τους ανθρώπους, να στηλιτεύσει τον διχασμό και την διάσπαση, να καλλιεργήσει τα ευγενή ιδανικά του αθλητισμού. Γι’ αυτό άλλωστε επιλέχθηκε το όνομα της αλλά και το έμβλημα της, το πράσινο τριφύλλι, που υποδηλώνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, με αποφασιστικότητα, δύναμη, πίστη και επιμονή.

Με αυτά τα ιδανικά μεγάλωσαν γενιές ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ για να τα μεταδώσουν στα παιδιά και τα εγγόνια τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγαπήθηκε με πάθος, καταξιώθηκε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, κέρδισε τίτλους, φήμη, αίγλη και σίγουρα οι ιδρυτές της μπορούν να νοιώθουν περήφανοι για αυτό.

Σήμερα, 65 ΧΡΟΝΙΑ μετά, ΟΙ ΙΔΕΕΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να συνεχίζουν να μας καθοδηγούν. Ενωμένοι περισσότερο από ποτέ, διοίκηση και κόσμος σαν μια γροθιά να είμαστε στο πλευρό της ομάδας μας, της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών μας, στην μεγάλη ανηφόρα που έχουμε μπροστά μας, με στόχο να επιστρέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον δρόμο των επιτυχιών, να επιτύχει την οικονομική εξυγίανση και να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον.

Σήμερα τιμούμε τους ιδρυτές αυτού του σωματείου και η ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ. Είμαστε βέβαιοι, ότι βλέποντας την τεράστια προσπάθεια και τις θυσίες του μεγάλου πράσινου λαού για την οικονομική σωτηρία του σωματείου, οι ιδρυτές μας θα νοιώθουν περήφανοι, γιατί ο σπόρος που φύτεψαν έγινε δέντρο δυνατό και περήφανο.