Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ O κόσμος φώναξε ΠΑΡΩΝ και οι παίκτες τον αποθεώνουν!

O κόσμος φώναξε ΠΑΡΩΝ και οι παίκτες τον αποθεώνουν!


Η αγάπη αυτού του κόσμου για την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι πέραν από κάθε λογική και κανείς άλλος, κανείς που δεν ρέει το πράσινο της αγαπούλας στο αίμα του, δεν μπορεί να την αντιληφθεί, ούτε να τη συλλάβει! 3000+ φίλοι της ομάδας μας σήμερα στην πρώτη προπόνηση, δημιούργησαν ατμόσφαιρα ντέρμπι κι ας υπήρχε στο γήπεδο μόνο ένας νέος ποδοσφαιριστής, ο Κόριν Μπρουκς. Αποθέωσαν παίκτες και προπονητικό τημ, φώναξαν συνθήματα και φυσιολογικά, έκαναν και τα γνωστά πηγαδάκια!

Αυτή η τρελή ατμόσφαιρα φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη από τους παίκτες! Ήδη ο Ζοσέ Μορέιρα και ο Αντρέ Σκέμπρι κοινοποίησαν βίντεο και άρθρα μας από την πρώτη προπόνηση, αποθεώνοντας το ΛΑΟ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! “3000 οπαδοί στην πρώτη προπόνηση μας σήμερα! Απίστευτοί οπαδοί!”, έγραψε ο Σκέμπρι που πέρσι δεν ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής μας στη πρώτη και έμελλε να ζήσει και αυτή την εμπειρία!

Το μυστικό της περσινής φανταστικής πορείας του δεύτερου γύρου, ήταν το κλίμα στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι (απλήρωτοι) παίκτες, έπαιζαν για τους εαυτούς τους, τους συμπαίκτες τους και το τεράστιο κόσμο της ομάδας. Αυτό το κλίμα πρέπει να συνεχίσει και φέτος, οι δυσκολίες δεν έχουν τελειώσει. Ο ΛΑΟΣ πρέπει να αποτελέσει την κόλλα που θα κρατήσει ενωμένο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έδειξε από την πρώτη κιόλας μέρα, πως αυτό έχει σκοπό να κάνει! Προσκυνώ τη χάρη σου ΛΑΕ ΜΟΥ!