Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tο βάθος είστε εσείς!

Tο βάθος είστε εσείς!


Στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχουν αυτή τη στιγμή 16 ξένοι/κοινοτικοί ποδοσφαιριστές και όλοι θεωρούνται “πρώτης γραμμής”, υπό την άποψη ότι θα πάρουν σίγουρα αγωνιστικά λεπτά μες τη σαιζόν. Από κει και πέρα, υπάρχουν οι Γιώργος Εφραίμ και Χάρης Κυριάκου, που και πάλι είναι δεδομένο πως θα βρεθούν σε κάποια παιχνίδια στην εντεκάδα. Αν αποκτηθεί άλλος ένας μέσος, φτάνουμε σύνολο τους 19 ποδοσφαιριστές.

Λένε πολλές φορές πως σημαντικό ρόλο στον πρωταθλητισμό παίζει το βάθος. Στη περίπτωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το βάθος αυτό πρέπει να είναι οι νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές της, από την ακαδημία και μη. Ρουσιάς, Χρ. Χαραλάμπους (αυτοί οι δύο έχουν ήδη αρκετές εμπειρίες), Φιλιώτης, Θεράποντος, Κατελάρης, Χατζηβασίλης, Δημητρίου, πήραν όλοι τους αγωνιστικά λεπτά χθες. Μπορούν να αποτελέσουν επιλογές για το Σαβέφσκι αρκεί να δουλεύουν συνεχώς, να είναι πάντα έτοιμοι, όποτε και αν χρειαστούν. Ο Σαβέφσκι με αυτούς θα κλείνει κενά και θα κτίζει παράλληλα για το μέλλον.

Ο Χριστόφορος τα πήγε πέρσι περίφημα κόντρα στην ΕΝΠ, ο Φιλιώτης εντυπωσίασε κόντρα στην Άχνα, ο πιο έμπειρος Ρουσιάς μετράει ήδη διψήφιο αριθμό παιχνιδιών με το Παραλίμνι ενώ κόντρα στην ΑΕΚ απείλησε μέσα σε δευτερόλεπτα, όλοι γενικώς που αναφέραμε στη προηγούμενη παράγραφο, για να βρίσκονται σε αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πάει να πει πως είτε εχουν την ικανότητα, είτε την προοπτική. Όπως είναι δομημένο το ρόστερ, κάποιες ευκαιρίες θα έρθουν. Στο χέρι τους είναι να τις αρπάξουν από τα μαλιά και να βοηθήσουν τον εαυτό τους, βοηθώντας την ΟΜΟΝΟΙΑ.