Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχασαν Άστρα και Ντομζάλε, στην πρόβα Ευρώπης (vids)

Έχασαν Άστρα και Ντομζάλε, στην πρόβα Ευρώπης (vids)


Ήττα στην πρόβα Ευρώπης για την Άστρα, κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Οι Ρουμάνοι έχασαν από την Ντινάμο Μόσχας με 2-1, μέτρησαν τις δυνάμεις τους και πλέον μετράνε αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με την Ντομζάλε στην Σλοβενία, την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Βορονίν άνοιξε το σκορ για τους Ρώσους στο 17ο λεπτό από τα 11 βήματα με τον Φερνάντες να κάνει το 2-0 στο 65ο λεπτό. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Άστρα ήταν να μειώσει στο 90ο λεπτό σε 2-1 με τον Μπουτέσκου.

Ο προπονητής της Ρουμάνικης ομάδας, Ντανιέλ Ισάιλα, παρέταξε την ομάδα με τους: S. Lung- Mățel, Ben Youssef, A. Mureșan, Bărboianu- Enache, Seto, De Amorim, Junior Morais- Budescu- Ivanovski.

Στο 2ο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Seidu Yamaha, Bukari, Gavrilaș, Laban, Giurgiu και Fatai.

Ήττα και για την Ντομζάλε, από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου με 0-2 (0:1 Mihajlovic 4 ‘, 0:2 Kasalica 78’)

Η σύνθεση της Ντομζάλε

Α’ Ημίχρονο: Balažič Izidor, Skubic Nejc, Balkovec Jure, Dobrovoljc Gaber, Požeg Vancaš Rudi, Parker Joshua, Balokog Michel Nack, Draksler Kristjan, Tirc Lan, Zec Darko, Spillan Mickey

Β’ Ημίχρονο: Vidmar Nejc, Ljubović Denis, Janža Erik, Majer Žan, Gorenc Stanković Jon, Gabrić Drago, Vuk Slobodan, Vuk Goran, Skubic Nejc, Pihler Aleks, Božović Draško