Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αισιοδοξία για νέες απαντήσεις

Αισιοδοξία για νέες απαντήσεις

img_4887


Οι Σουλεϊμάνι Όμο και Κόριν Μπρουκς πρέπει να θεωρούνται παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η λογική λέει πως θα ανακοινωθούν στη συναυλία. Δεν αποκλείεται πάντως μέχρι εκείνη την ώρα να προκύψουν και νέες ανακοινώσεις, αν βέβαια ευδοκιμήσουν οι επαφές με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Είναι γνωστό πως οι πράσινοι έχουν καταθέσει πρόταση σε Ισπανό δεξιό μπακ, με τις πληροφορίες να δείχνουν πως πρόκειται για τον Χοσέ Μαρτίνεθ της Χιρόνα. Ως γνωστόν ο Μαρτίνεθ προέρχεται από γεμάτες σαιζόν στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και έχει κριθεί πως μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το Γιουβάλ Σπούγκιν. Επιπρόσθετα, γνωστές είναι και οι συζητήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΕΝΠ για την απόκτηση του Κωστάκη Αρτυματά, με τη διοίκηση της Παραλιμνίτικης ομάδας να ρίχνει το μπαλάκι στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Δεν είναι όμως μόνο οι 2 προαναφερθέντες, αλλά και όσοι δεν έχουν διαρρεύσει. Μιλάμε ασφαλώς για τον μέσο τον οποίο έχει προτείνει ο Νούνο Ασσίς, αλλά και πιθανότατα κάποιο ακραίο μεσοεπιθετικό, αφού ως η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθούσε για κάποιες περιπτώσεις. Ανακοινώσεις θα έχουμε όπως φαίνεται σίγουρα στη συναυλία, πόσες θα μάθουμε εκεί!