Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση για νέο παραπλανητικό δημοσίευμα

Ανακοίνωση για νέο παραπλανητικό δημοσίευμα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου, απαντάει για συγκεκριμένο παραπλανητικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος». Οι πράσινοι ζητάνε για άλλη μια φορά να αφήσουν το σωματείο μας έξω από τα πολιτικά παιχνίδια.

“Προκαλεί πραγματικά εντύπωση η έντεχνη προσπάθεια του αρθρογράφου της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», Μιχάλη Χατζηστυλιανού, να εμπλέξει το Σωματείο μας – ξανά – σε πολιτικά παιχνίδια.

Λίγες μόλις βδομάδες μετά από παρόμοιο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια» (για το οποίο μάλιστα απολογήθηκε τόσο η εφημερίδα, όσο και ο αρχισυντάκτης της σε κατ” ιδίαν συνάντηση που έγινε με το Σωματείο μας), η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» επιλέγει να απομονώσει το Σωματείο μας από μια τεράστια λίστα την οποία και δημοσιεύει, δηλώνοντας μάλιστα παραπλανητικά ότι είναι το μοναδικό ποδοσφαιρικό σωματείο το οποίο «ευνοήθηκε» από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Προκαλούμε τον συντάκτη του εν λόγω δημοσιεύματος αλλά και την ίδια την εφημερίδα να ρίξει μια προσεκτική ματιά στην λίστα, για να δούμε κατά πόσον το επιχείρημα αυτό ισχύει.

Επί της ουσίας, επαναλαμβάνουμε φορτικά μήπως και γίνουμε αντιληπτοί, ότι το Σωματείο μας διοργάνωσε και διοργανώνει εδώ και αρκετά χρόνια μια σειρά από εκδηλώσεις, μερικές από τις οποίες τέθηκαν υπό την αιγίδα κυβερνητικών αξιωματούχων. Αρκετά πιθανόν το ποσό που συσσωρεύτηκε την πενταετία 2008-2013, να ανέρχεται στις 4000 ευρώ.

Είναι άξιο απορίας το αν η εφημερίδα σας θεωρεί ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ, ένα μεγάλο αθλητικό Σωματείο, το οποίο πέραν από την ποδοσφαιρική ομάδα διατηρεί τμήματα και ακαδημίες σε τέσσερα αθλήματα, ενώ ταυτόχρονα έχει πλούσια κοινωνική δράση, ευνοήθηκε επειδή έλαβε αυτό το ποσό.

Σίγουρα η εφημερίδα σας είχε πολλαπλάσια έσοδα από το ποσό αυτό από την ΟΜΟΝΟΙΑ, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες της ομάδας μας και οι συνάδελφοι σας κ. Χατζηστυλιανού, στο καθημερινό αθλητικό έντυπο που εκδίδει το συγκρότημα σας, μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Ελπίζουμε, αυτή την φορά η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» να έχει την ευθιξία να εκδώσει ολόκληρη την ανακοίνωση μας και όχι μικρά αποσπάσματα όπως σε παλαιότερο παραπλανητικό δημοσίευμα για τα κονδύλια της CYTAVISION. Και για να λήξει το θέμα μια και καλή, σας παρακαλούμε να μας υποδείξετε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, στο οποίο να κάνουμε ΔΩΡΕΑ αντίστοιχο χρηματικό ποσό, στην δική σας παρουσία.

Είναι πολλά που μπορούν να λεχθούν, αλλά τα αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών σας, των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και ολόκληρου του φίλαθλου κοινού”.