Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: “Πολύ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον αντίπαλο”

Δημητρίου: “Πολύ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον αντίπαλο”

antreas


Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να μην έχει κληρωθεί με την ευκολότερη ομάδα των αδυνάτων, για τον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο αυτοί που πρέπει να ανησυχούν, είναι οι αντιπάλοι μας. Αυτό ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας στο OmonoiaNews.com. Οι πράσινοι θυμίζουμε κληρώθηκαν με το νικητή του αγώνα Ντομζάλε-Άστρα Πλοϊέστι, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται εκτός στις 18/7 και τον επαναληπτικό στις 25/7.

Πρώτο σχόλιο για την κλήρωση:
«Καλούμαστε από το ξεκίνημα των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν, να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο. Είναι γεγονός ότι ο βαθμός δυσκολίας των αγώνων που έχουμε να δώσουμε είναι αρκετά ψηλός, αν αναλογιστούμε ότι βρισκόμαστε ακόμη στον β’ προκριματικό γύρο. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είμαστε σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας στις 18 Ιουλίου. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολύ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον αντίπαλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Πρώτο παιχνίδι σε 24 ημέρες εκτός έδρας. Η τοποθέτηση του Αντρέα:
«Θα προσπαθήσουμε το χρονικό διάστημα πριν το πρώτο παιχνίδι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα, θα δώσουμε αρκετά φιλικά παιχνίδια, ούτως ώστε στις 18 του Ιούλη να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε εκείνο το αποτέλεσμα που θα αποτελέσει τη βάση, πάνω στην οποία θα κτίσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο, μέσα σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ».

Το ρόστερ σιγά σιγά ξεκίνησε να παίρνει την τελική του μορφή:
«Ήδη ο προγραμματισμός μας βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και θα προσπαθήσουμε με καθαρό μυαλό, με υπομονή και προσοχή, να κάνουμε τις τελικές μας κινήσεις, ούτως ώστε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ποιοτική ομάδα, που θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τους στόχους της».

Εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ και στους παίκτες:
«Έχουμε εμπιστοσύνη στο τεχνικό μας επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές μας, νιώθουμε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Θέλουμε αυτές τις μέρες να δουλέψουμε σκληρά και ταπεινά, ούτως ώστε στις 25 του Ιούλη, μαζί με τον κόσμο μας, να πάρουμε την πρώτη μας πρόκριση στο φετινό μας Ευρωπαϊκό ταξίδι».