Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Διευκρινήσεις για την κλήση

Διευκρινήσεις για την κλήση

img_2052


Αρκετοί φίλοι της ομάδας μας ρωτούν γιατί έγιναν και γιατί δεν έγιναν συγκεκριμένες κλήσεις για την πρώτη προπόνηση. Συγκεκριμένα οι απορίες αφορούν την μη κλήση των Ντανιέλσον-Αγκουϊάρ και την κλήση των Λεόνι, Λεβίτα, Χριστοφή (δεν βρίσκεται στη λίστα, αλλά αναφέρεται πως του δόθηκε σχετική άδεια).

Όσον αφορά τους 2 πρώτους, το συμβόλαιο τους με τη ΟΜΟΝΟΙΑ έχει εκπνεύσει στις 31/5/13. Μπορεί να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με το Δ.Σ. για ανανέωση της συμφωνίας τους, αν επιτευχθεί αυτό όμως θα γίνει  βάση νέου συμβολαίου, με χαμηλότερες απολαβές. Ντανιέλσον και Αγκουϊάρ είναι προφανώς ελεύθεροι να συζητήσουν και με άλλες ομάδες αφού δεν έχουν οποιαδήποτε δέσμευση με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι δυο πορτιέρο Λεόνι και Λεβίτα, είναι εκτός πλάνων του προπονητή και αναζητείται η χρυσή τομή για να αποχωρήσουν. Μέχρι αυτή να βρεθεί όμως, παραμένουν ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έχουν συμβατικές υποχρεώσεις με αυτήν. Μη παρουσία τους, χωρίς να λάβουν άδεια, αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα.

Τέλος, μόνο τα διαδικαστικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή Χριστοφή στη Σιόν, μέχρι όμως να πέσουν οι υπογραφές είναι παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.