Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με αρκετούς νεαρούς η πρώτη – Μια εντεκάδα οι παρόντες!

Με αρκετούς νεαρούς η πρώτη – Μια εντεκάδα οι παρόντες!

img_0575


Είκοσι ποδοσφαιριστές έχει καλέσει στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, ο Τόνι Σαβέφσκι, οι 13 μόνο θα είναι παρόντες, με δύο να αποτελούν ξένο σώμα. Τα ονόματα τους αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ανάμεσα τους και αρκετοί νεαροί, με τους Ζαχαρία Κάντηλο και Φάνο Κατελάρη να βρίσκονται για πρώτη φορά στην κλήση. Από την πρώτη προπόνηση θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους 7 ποδοσφαιριστές. Στην Κύπρο για να λύσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα μας οι Λεβίτα και Λεόνι. Στην κλήση δεν είναι οι Αγκουιάρ και Ντανιέλσον αφού δεν έχουν ακόμα ανανεώσει με την ομάδα μας.

Οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές έχουν κληθεί για τη έναρξη των προπονήσεων αύριο Δευτέρα 10/06/2013, στις 7μμ, στο προπονητικό κέντρο Ηλίας Πούλλος:

Ζαχαρίας Ανδρέου (Κάντηλος), Γιώργος Εφραίμ, Παναγιώτης Θεράποντος, Φάνος Κατελάρης, Χάρης Κυριάκου, Ονησίφορος Ρουσιάς, Αντρέας Παναγιώτου (Φιλιώτης), Χριστόφορος Χαραλάμπους, J.Paulo Andrade, Rasheed Alabi, Andre Alves, Nuno Assis, Soffyanne Cherfa, Johnny Leoni, Ohad Levita, Renato Margaca, Jose Moreira, Anthony Scaramozzino, Andre Schembri, Marco Soares.

Την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων θα πραγματοποιηθούν εργομετρικές εξετάσεις σε γκρουπ των 4 και προπονήσεις.

Στον Δημήτρη Χριστοφή έχει παραχωρηθεί άδεια μέχρι την Παρασκευή 14/06/2013.

Λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες, ιατρικών λόγων αλλά και κάποιων σοβαρών οικογενειακών υποχρεώσεων οι ποδοσφαιριστές Γ. Εφραιμ, Α. Παναγιώτου, J. Adrande, N. Assis, A.Schembri και Μ. Soares δεν θα είναι παρόντες στην αυριανή πρώτη προπόνηση.