Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μια μέρα πριν την έναρξη, χωρίς καινούριους

Μια μέρα πριν την έναρξη, χωρίς καινούριους

img_5299_640x427


Είναι σίγουρα πρωτόγνωρο το συναίσθημα για μας. 1 μέρα πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας, να υπάρχουν μηδέν νέα πρόσωπα και αρκετές ανοικτές υποθέσεις. Και όχι μόνο αυτό, να μην μπορούμε και 100% να πούμε αν θα παραμείνουν όλοι οι παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ κι ας υπάρχουν θετικές ενδείξεις για τη πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Στο τέλος μπορεί και όλα να εξελιχθούν καλά, άλλωστε η μεταγραφική έχει δρόμο, παρόλο που το ιδανικό είναι να κλείνουν οι εκκρεμότητες πριν τη προετοιμασία. Η όλη κατάσταση όμως επηρεάζει τη ψυχολογία του κόσμου κάτι που ενδεχομένως να έχει άμεσο αντίκτυπο στην κίνηση των διαρκείας ή της συναυλίας. Ο κόσμος αναμένει να ακούσει για ουσιαστική ενίσχυση γιατί προς το παρόν άκουσε για τη φυγή του Τζίμη, του Σπούγκιν και πιθανότατα του Λέο.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν αντιλαμβάνεται τις ιδιαιτερότητες του καλοκαιριού, ταυτόχρονα όμως δεν υπάρχει και άνθρωπος που να μην αντιλαμβάνεται τις επιπτώσεις που θα έχουν αγωνιστικά οι αποχωρήσεις. Πρέπει σιγά σιγά να πάρουν δρόμο θετικής κατάληξης και κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις, να σηκώσουμε κεφάλι και να δούμε με άλλο φακό τη συνέχεια.