Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Να ξεκαθαρίσει πρώτα το υφιστάμενο ρόστερ” (audio)

“Να ξεκαθαρίσει πρώτα το υφιστάμενο ρόστερ” (audio)

pavlos_xrisanthou


Πρωινές δηλώσεις του Παύλου Χρυσάνθου στο ΣΠΟΡ FM, με θέμα τον προγραμματισμό.

 Οικογενειακό θέμα ο Αντράντε – Περιμένουμε απαντήσεις από δεξιό μπακ, μέσο και περιφερειακό επιθετικό – Πειθαρχικό παράπτωμα οι δηλώσεις Λεόνι – Έχει κακό όνομα πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ

“Δώσαμε περισσότερη σημασία στο υφιστάμενο υλικό. Θέλαμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό. Αυτή τη βδομάδα θα ξεκαθαρίσουν οι επαφές με το υφιστάμενο ρόστερ. Εδώ και μερικές ημέρες έχουμε αποστείλει συγκεκριμένες προτάσεις και περιμένουμε εξελίξεις. Περιμένουμε απαντήσεις από δεξιό μπακ, μέσο και περιφερειακό επιθετικό”.

Οι δυσκολίες για τις μεταγραφές:
“Λόγω οικονομικών συνθηκών δεν αποτελεί ελκυστικό προορισμό η Κύπρος, όλες οι ομάδες το αντιμετωπίζουν αυτό. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει πλέον το καλύτερο όνομα. Το μπάτζετ επίσης, είναι περιορισμένο και εμποδίζει τις συμφωνίες, αφού δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, η προσπάθεια συνεχίζεται”.

Εκκρεμούν οι μειώσεις με κάποιους:
“Περιμένουμε τους παίκτες να ρθουν στην Κύπρο και τότε θα αρχίσουν οι προσωπικές επαφές. Αυτή τη βδομάδα θα τελειώσουμε με αυτό το κεφάλαιο και να δούμε αυτό με τις προσθήκες. Ο Αντράντε έχει ένα σοβαρό ζήτημα να τακτοποιήσει. Προτιμήσαμε να του δώσουμε χρόνο, θα τον αφήσουμε να λύσει το οικογενειακό θέμα, περί τα τέλη της βδομάδας τον περιμένουμε στην Κύπρο”.

Για τον Άλβες, εάν υπάρχει πρόταση και εάν είναι θετικός σε μείωση:
“Υπάρχουν δεδομένα στο τραπέζι για τον Άλβες, θα το δούμε με τον παίκτη. Εξ όσων γνωρίζω, ο Άλβες, από την στιγμή που βρίσκει στο εξωτερικό ισάξιο ή καλύτερο συμβόλαιο, θεωρείται απίθανο να συναινέσει σε μείωση”.

Γιατί δεν είχαμε θετική κατάληξη μέσα στο Σ/Κ:
“Ήμασταν συμφωνημένοι με συγκεκριμένο παίκτη, αλλά ζήτησε το 1/3 του συμβολαίου του μπροστά. Και αυτό για τους λόγους που είπαμε πιο πάνω. Δεν μπορούμε όμως εμείς να το κάνουμε αυτό”.

Για την ενίσχυση στο τέρμα και για τις δηλώσεις Λεόνι:
“Αυτή τη στιγμή έχουμε 3 τερματοφύλακες, πρέπει να δούμε τι γίνεται με αυτό, πριν μιλήσουμε για μεταγραφή. Είδαμε τις δηλώσεις του Λεόνι, που μας έχουν θυμώσει. Είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που είναι πληρωμένος, λόγω της μεταγραφής του στο Μπακού. Στο ποδόσφαιρο πρέπει και να μάθεις να δίνεις. Είναι ένα πειθαρχικό θέμα πλέον, θα το δούμε”.

Για Τζίμη και Σιόν:
“Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Περιμένουμε τον πρόεδρο της Σιόν, μέσα της βδομάδας για να γίνουν οι συζητήσεις στο οικονομικό”.