Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι παλιοί, βοηθάνε τους νέους

Οι παλιοί, βοηθάνε τους νέους

img_8651


Στο οικογενειακό κλίμα στάθηκε ο Ζοσέ Μορέιρα στις χθεσινές του δηλώσεις στη κάμερα του Αντρέα Δημητρίου. Τόνισε παράλληλα ότι οι πιο παλιοί έχουν υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο τους καινούριους ποδοσφαιριστές που γίνονται σιγά σιγά μέρος της πράσινης οικογένειας. Μια μέρα πριν ο Πιέρ Εμπέμπα, τόνιζε πως η παρουσία του γαλλόφωνου Σκαραμοτσίνο θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί, επιβεβαιώνοντας στην ουσία το Ζοσέ, ότι οι παλιοί κάνουν ότι μπορούν για να νιώσουν οι καινούριοι ευπρόσδεκτοι.

Αυτό το οικογενειακό κλίμα, ήταν ένα από τα στοιχεία που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον εκπληκτικό δεύτερο γύρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήταν ξεκάθαρο πως οι ποδοσφαιριστές μας, έπαιζαν ο ένας για τον άλλο, ειδικά όταν υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες. Παρότι στην ομάδα υπάρχουν και μεγάλα ονόματα, κανείς δεν το παίζει υπεράνω, κανείς δεν παριστάνει την πριμαντόνα. Πάνω από όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μακάρι τη χρονιά που μπαίνει (αρχίζοντας από την Ευρώπη), να δούμε σκηνές όπως τον περσινό δεύτερο γύρο, με τους ποδοσφαιριστές πραγματική οικογένεια, να κρύβουν τη μπάλα και τον κόσμο να χαίρεται ΟΜΟΝΟΙΑ!