Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στις πωλήσεις άριστα, αλλά στις μεταγραφές;

Στις πωλήσεις άριστα, αλλά στις μεταγραφές;

img_6661


Θεωρούμε πως μέχρι στιγμής η διοίκηση τα έχει πάει εξαιρετικά στο θέμα των πωλήσεων. Γνωρίζαμε πως κάποιοι ιδιαίτερα αγαπητοί παίκτες έπρεπε να θυσιαστούν στο βωμό της επιβίωσης και η ΟΜΟΝΟΙΑ (πέραν από την απαλλαγή μεγάλων συμβολαίων), κατάφερε να βάλει καλά ποσά στα ταμεία της.

Ειδικά στη περίπτωση Χριστοφή, η σκληρή και άκαμπτη στάση του Στέλιου Μυλωνά, είχε ως αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει το ποσό που επιθυμούσε από τους Ελβετούς, παρότι οι τελευταίοι ήρθαν με διάθεση να πάρουν το παίκτη πολύ φτηνά. (σ.σ. επειδή πολλοί φίλοι θεωρούν χαμηλό το ποσό, αναφέρουμε πως για Κύπριο παίκτη του οποίου το συμβόλαιο έληγε ένα χρόνο μετά, από το κυπριακό πρωτάθλημα, πολύ δύσκολα θα έδινε οποιοσδήποτε περισσότερα).

Περίφημα λοιπόν στις πωλήσεις. Στις μεταγραφές όμως; Δεν είμαστε από αυτούς που πανικοβάλλονται, το αντίθετο, είμαστε συνήθως τόσο ψύχραιμοι μπροστά στις εξελίξεις που κάποιες φορές κατηγορηθήκαμε πως αργήσαμε να αντιδράσουμε. Αυτή τη φορά όμως δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο το πράγμα και πρέπει να ασκηθεί κριτική. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να δει τι πάει λάθος στη διαδικασία και να το φτιάξει, γιατί δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα.

Με βάση τα όσα ακούμε, χάθηκαν περιπτώσεις λόγω ανελαστικότητας. Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και αποφασιστικότητα, θα το λέμε μέχρι να γίνουμε γραφικοί. Η διαδικασία που ακολουθείται πρέπει να αρχίσει να γίνεται αποδοτική, πριν πανικοβληθεί ο κόσμος.