Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αντίστροφη μέτρηση

Αντίστροφη μέτρηση

img_1287


Αντίστροφη μέτρηση για την ΟΜΟΝΟΙΑ που μπήκε πλέον σε ευρωπαϊκή εβδομάδα! Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την Πέμπτη στο Βουκουρέστι την Άστρα Τζιουρτζιού και θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα που να τους επιτρέπει να αισιοδοξούν για τον επαναληπτικό και γιατί όχι, να θέσουν τις βάσεις για την πρόκριση με νίκη.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν και είναι καλά προετοιμασμένοι για αυτές. Την ίδια στιγμή όμως ξέρουν πως η πρόκριση περνάει από τα πόδια τους και αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Η αυτοπεποίθηση είναι ένα στοιχείο που ενδεχομένως θα παίξει το δικό του ρόλο και ευτυχώς, από αυτήν διαθέτουμε μπόλικη! Το κλίμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καταπληκτικό και αυτό που ξεχωρίζει είναι η μεγάλη επιθυμία για ευρωπαϊκή διάκριση!

Η αποστολή θα αναχωρήσει για Βουκουρέστι τη Τετάρτη. Μέχρι τότε οι προπονήσεις στο Ηλίας Πούλος θα περιλαμβάνουν και μπόλικη μελέτη των Ρουμάνων. Μαζί με την ομάδα αναμένεται να ταξιδέψουν και κάποιες εκατοντάδες πράσινοι οπαδοί, σε μια προσπάθεια να κερδίσουμε τη μάχη της εξέδρας.