Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γοήτευσαν οι μικροί

Γοήτευσαν οι μικροί

sam_0208


Την άποψη ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ στάθηκε πολύ καλά όση ώρα είχε στο γήπεδο νεαρούς ποδοσφαιριστές εξέφρασαν φίλοι της ομάδας και μας βρίσκουν απόλυτα σίγουρους. Οι μικροί δείχνουν να έχουν ισχυρά κίνητρα και θέληση, ενώ ήταν τελείως ακομπλεξάριστοι απέναντι στους Πολωνούς και άφησαν υποσχέσεις.

Χατζηβασίλης, Ρουσιάς, Δημητρίου, Θεράποντος, Φιλιώτης και Κατελάρης ήταν οι παίκτες που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο το τελευταίο μισάωρο και ενώ στο γήπεδο ήταν ήδη και ο Χριστόφορος Χαραλάμπους. Πάτησαν με άνεσηστο γήπεδο και κατάφεραν σε κάποιες στιγμές να ανησυχήσουν τον αντίπαλο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει ταλέντο σε διάφορες θέσεις, από τα μπακ μέχρι τον κεντρικό επιθετικό. Το ποιοι θα καθιερωθούν εξαρτάται από τους ίδιους και τις ευκαιρίες που θα τους δωθούν.

Είναι χιλιοειπωμένο, το ποιοι νεαροί θα παίξουν μπάλα είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν αυτά τα παιδιά είναι να απορροφήσουν όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούν και να  κάνουν υπομονή για την ώρα που θα κληθούν να παίξουν. Βρίσκονται σίγουρα στα καλύτερα χέρια.