Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεδομένη η απόφαση για μεταγραφές

Δεδομένη η απόφαση για μεταγραφές

sak_3287


Δεδομένη είναι η απόφαση να προχωρήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε μεταγραφές. Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα αποκτηθούν 2, ίσως και 3 ποδοσφαιριστές, 1 επιθετικός, 1 μέσος και 1 κεντρικός αμυντικός.Από τη στιγμή που έχουμε μόνο 1 διαθέσιμη θέση ξένου και δεν υπάρχει οποιοσδήποτε Κύπριος που να ενδιαφέρει, γίνεται αντιληπτό πως οι 2, θα είναι παίκτες που δεν έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.

Εναπόκειται στον Τόνι Σαβέφσκι να αποφασίσει για ποια θέση θα αποκτηθεί ξένος και για ποιες νεαροί. Η αρχική σκέψη ήταν να αποκτηθεί ξένος άνω των 21 για την επίθεση, ο κόουτς όμως το σκέφτεται και για τη μεσαία γραμμή, αφού είδαμε πέρσι ότι η απουσία του Σοάρες στο Κόπα Άφρικα στοίχισε. Χρόνος υπάρχει, προφανώς όμως όσο πιο γρήγορα έρθουν και ενσωματωθούν, τόσο το καλύτερο.

Θυμίζουμε πως αρχές Αυγούστου θα είναι στο νησί μας θα είναι ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός Κανού Κατάντα για δοκιμαστικά, όπως και άλλοι νεαροί Αφρικανοί. Όσοι ικανοποιήσουν θα αποκτηθούν, με πολύ λίγα χρήματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ποιότητα, χρειάζεται όμως και βάθος για να βγει ο μαραθώνιος τους πρωταθλήματος.