Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Θα βοηθήσει τον προπονητή το αυριανό δυνατό φιλικό”

“Θα βοηθήσει τον προπονητή το αυριανό δυνατό φιλικό”

sam_0283


Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε από την Οπαλένιτσα στο ΣΠΟΡ FM για όλα τα θέματα που αφορούν τους «πράσινους». Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, χαρακτήρισε δυνατό το αυριανό φιλικό με τη Χάποελ.

Για την προετοιμασία…

«Όλα κυλούν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που γίνεται. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και στην ποιότητα που έχει. Δουλεύουμε ούτως ώστε να βελτιώνεται και να παρουσιαστεί έτοιμη».

Για τον Εφραίμ…

«Συνέχισε το εξειδικευμένο πρόγραμμα και θα είναι έτοιμος από βδομάδας να μπει με την ομάδα. Δεν θέλουμε να τον πιέσουμε και να επιστρέψει πιο γρήγορα από ότι πρέπει. Θέλουμε ένα δυνατό Εφραίμ. Τον χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ».

Για τα νέα αποκτήματα…

«Ο Χοσέ προπονήθηκε και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ευελπιστούμε ότι θα τελειώσει η διαδικασία και να ανακοινωθεί. Όλοι οι νέοι παίκτες μπήκαν με μεγάλη διάθεση στην ομάδα. Άλλωστε είναι παίκτες σε καλή ηλικία. Θα τους δώσουμε τον χρόνο που χρειάζονται για να γίνουν μέρος αυτής της οικογένειας. Όπως κλείσαμε την προηγούμενη χρονιά, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Χρειάζεται χρόνος για να τα καταφέρουμε. Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα δει βελτίωση».

Για το αυριανό φιλικό με την Χάποελ Τελ Αβίβ…

«Είναι ένα δυνατό φιλικό που θα βοηθήσει τους προπονητές μας. Θέλουμε να κάνουμε παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους για να δούμε τα λάθη και να τα διορθώσουμε. Δεν μας ενοχλεί να χάνουμε στα φιλικά. Προτεραιότητα είναι να μπορέσουν να αξιολογήσουν οι προπονητές και να είμαστε έτοιμοι για εκεί που πρέπει».