Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ισοπαλία με… ανάσες

Ισοπαλία με… ανάσες


Το τελευταίο φιλικό στην Πολωνία για την ομάδα μας, ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, με τον προπονητή της ομάδας, να δίνει ανάσες στους παίκτες του . Ο Τόνι Σαβέφσκι θέλησε να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές, έτσι τους χρησιμοποίησε είτε λίγο, είτε καθόλου. Σιγά σιγά τα πόδια πρέπει να αρχίσουν να λύνονται, ενώ ρόλο στο μικρό χρόνο συμμετοχής τους έπαιξε και το προ διημέρου φιλικό με την Χάποελ.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει δύο κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά ο Ρενάτο Μαργκάσα στο 25ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ απείλησε την εστία του Μιέλτσαρζ, με τον Πολωνό τερματοφύλακα όμως να λέει όχι στον Πορτογάλο. Ο Τόνι Σαβέφσκι ωστόσο απένειμε τα εύσημα στον Ρενάτο για την έξοχη εκτέλεση. Στο 27′ Ο μικρός ο Θεράποντος, με πλασέ δεν κατάφερε να σκοράρει, όταν ο Μπαρτόσκι έκοψε την μπάλα στη γραμμή του τέρματος. Ο Ονησίφορος Ρουσιάς είχε φτιάξει τη φάση, με τον Πλατινί να βάζει το πόδι και την μπάλα να καταλήγει στον Παναγιώτη, που έχασε μια σπουδαία φάση. Στην επανάληψη οι Τόνι Σαβέφσκι και Radosław Mroczkowski, έκαναν συνεχώς αλλαγές και δεν υπήρχε συνεχής ρυθμός στον αγώνα, με εξαίρεση κάποιες καλές προσπάθειες, χωρίς όμως αποτέλεσμα, στις δύο εστίες.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μορέιρα (Μπρουκς 57′), Θερβέρα (Κυριάκου 57′), Χαραλάμπους (Παναγιώτου 65′), Αντράντε (Αλαμπί 46′), Εμπέμπα (Σκαραμοτσίνο 46′), Αγκουιάρ (Λεάντρο 57′), Μαργκάσα, Σοάρες (Κατελάρης 80′), Θεράποντος (Χατζηβασίλη 65′), Πλατινί (Τέιλορ 57′) και Ρουσιάς (Γκικίεβιτς 46′).

ΒΙΤΖΕΒ: Mielcarz (46′ Krakowiak)’ Bartkowski (65′ Stępiński)’ Augustyniak’ Mroziński’ Płotka (65′ Tomczyk)’ Kasprzak (46′ Kowalski)’ Okachi (65′ Nowak)’ Alex Bruno (65′ Kamiński)’ Batrović (46′ Kwiek’ 70′ Staroń)’ Kaczmarek (65′ Abramowicz)’ Rybicki (65′ Visnakovs)