Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ιστορική μέρα για την κυπριακή τηλεόραση”

“Ιστορική μέρα για την κυπριακή τηλεόραση”


Ιδιαίτερα επιτυχής χαρακτηρίστηκε η πρώτη Ζωντανή και σε Ανοικτή Ζώνη μετάδοση του φιλικού αγώνα της Ομόνοιας στην Πολωνία. Η PrimeTel έδειξε για ακόμα μία φορά πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του φίλαθλου κοινού και να προσφέρει αθλητικό υπερθέαμα.

Ο Ανώτατος Εμπορικός Διευθυντής της PrimeTel, κος Στέφανος Ν. Στεφάνου, δήλωσε «Η 30η Ιουνίου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιστορική μέρα για την κυπριακή τηλεόραση, αφού η PrimeTel είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία που πραγματοποίησε την επιθυμία κάθε φίλου της Ομόνοιας, να παρακολουθήσει Ζωντανά και σε Ανοικτή Ζώνη την προσπάθεια της ομάδας του» ενώ συνέχισε λέγοντας «Η μετάδοση φιλικού παιχνιδιού κυπριακής ομάδας στο εξωτερικό, αποτέλεσε μία πρόκληση για εμάς αλλά και μία ευκαιρία για να προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ στους φίλους της ομάδας, και όχι μόνο, τα φιλικά που θα διεξαχθούν στην Πολωνία».

Η εταιρεία θα προβάλει και τον φιλικό αγώνα Ομόνοια-Χάποελ Τελ Αβίβ την Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 18:00. Του αγώνα θα προηγηθούν ζωντανά ρεπορτάζ, από τις 17:40, ενώ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσουν δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να παρακολουθήσει και αυτό το παιχνίδι αρκεί να συντονιστεί στο κανάλι PrimeSports-PrimeTel, στην ψηφιακή τηλεόραση. Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γίνετε έγκαιρα συνδρομητές σε ένα από τα πακέτα της PrimeTel.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φιλικό παιχνίδι της Ομόνοιας θα διατίθεται και μέσω της υπηρεσίας Live Streaming στο http://streaming.primetel.com.cy στην ειδική τιμή των €4.95. Οι φίλοι της Ομόνοιας που ζουν στο εξωτερικό θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα μέσω όλων των ηλεκτρονικών συσκευών που υποστηρίζουν την υπηρεσία Live Streaming, δηλαδή τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone.

Για να παρακολουθήσετε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γίνετε έγκαιρα συνδρομητές στο Πακέτο 4 ή το Πακέτο 5 της PrimeTel.