Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλή ομάδα η Άστρα, θα χρειαστεί προσοχή

Καλή ομάδα η Άστρα, θα χρειαστεί προσοχή


Πέρα για πέρα δίκαιη μπορεί να χαρακτηριστεί η νίκη της Άστρα Γκουργκίου κόντρα στη Ντομζάλε και όλα δείχνουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει Βουκουρέστι. Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ, αλλά αυτή η ψεσινή Ντομζάλε, χρειάζεται ένα θαύμα για να κάνει διπλό στο Βουκουρέστι. Για αυτό, στο κομμάτι πιο κάτω θα ασχοληθούμε με την Άστρα.

Πώς έπαιξε

Με σχηματισμό 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Ντάνιελ Ισάιλα. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Lung, δεξί μπακ ο Matel και αριστερό ο Junior Morais, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ben Youssef- Muresan. Στα χαφ ήταν οι Seto και Yahaya και λίγο πιο μπροστά τους ο Bukari. Στα φτερά οι Enache-Budescu και φορ ο Ivanovski. Μεγάλος απών ο Fatai.

Ποιος ξεχώρισε

Αστέρι της ομάδα είναι ο Fatai που απουσίασε. Εκείνος που ξεχώρισε από τους υπόλοιπους ήταν ο Bukari. Ασταμάτητο τρέξιμο από τον Γκανέζο και σε κάποια διαστήματα δινόταν η εντύπωση πως οτιδήποτε καλό ξεκινούσε από εκείνον.

Θα χρειαστεί προσοχή

Η Άστρα δεν είναι φόβητρο, αλλά επιβεβαίωσε και πως δεν είναι ομάδα επιπέδου β’ προκριματικού. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το φαβορί, αν παίξει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλιώς θα δώσει δικαιώματα. Με βάση την πρώτη εικόνα, η πρόκριση εξαρτάται από την ομάδα μας.