Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται την στήριξη του κόσμου”

“Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται την στήριξη του κόσμου”

sam_0283Στην ιστοσελίδα μας, μίλησε από την Πολωνία, ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Δημητρίου, και αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας μας, αλλά και την σημασία που έχει αυτή τη περίοδο η στήριξη του κόσμου.


Πίστη στην ομάδα – Εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των παικτών

“Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας και οι προπονητές μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι διότι όλα εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα είχαν σχεδιάσει. Πιστεύουμε πάρα πολύ στη δουλειά που κάνουμε, πιστεύουμε στην ποιότητα της ομάδας, ενώ είναι σημαντικό το γεγονός ότι σταδιακά βελτιώνεται”. “Οι ποδοσφαιριστές με τον τρόπο που έχουν δουλέψει απέδειξαν την έντονη επιθυμία τους για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στις επίσημές τους υποχρεώσεις. Το τεχνικό επιτελείο συνεργάστηκε άψογα με το ιατρικό τιμ και την ομάδα υποστήριξης, έτσι αποφύγαμε τους τραυματισμούς, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό”.

“Υπάρχει μεγάλη πίστη στην ομάδα, κάτι άλλωστε που φαίνεται και μέσα από τις καθημερινές δηλώσεις των ποδοσφαιριστών μας στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, ενώ είναι με πολύ μεγάλη ικανοποίηση που παρατηρούμε ότι υπάρχουν εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές”.

Στα υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η ωριμότητα του κόσμου…

“Γνωρίζαμε ότι θα χρειαζόταν χρόνος και μπόλικη δουλειά για να μπορέσει η ομάδα μας να βγάλει την εικόνα που όλοι θέλουμε. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να παρουσιαστεί διαφορετική η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό το χρονικό διάστημα. Όποιος απλά δεν θέλει – για τους δικούς του λόγους – να το αντιληφθεί αυτό, τότε προφανώς η σχέση του με την αντικειμενικότητα δεν είναι και η καλύτερη.Είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι ο κόσμος μας επέδειξε ωριμότητα και αντιμετώπισε τα φιλικά όπως ακριβώς έπρεπε. Αυτή του η συμπεριφορά βοηθά σημαντικά την ομάδα και είναι κάτι που καταγράφεται στα υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”. 

“Γι’ αυτό άλλωστε θέλαμε να παίξουμε δυνατά φιλικά, ούτως ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε πιο αποτελεσματικά”.

Στήριξη με Ξάνθη και μετά Europa League…

“Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται την στήριξη του κόσμου, χρειάζονται να νιώσουν ότι τους πιστεύει και ότι είναι δίπλα τους. Αυτήν την στήριξη είναι σημαντικό να την νιώσουν στο φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη, ούτως ώστε να πάρουν το ψυχολογικό ντοπάρισμα που χρειάζονται ενόψει των αναμετρήσεων για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League”.