Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σειρά πήρε η ανανέωση Εφραίμ

Σειρά πήρε η ανανέωση Εφραίμ

img_6640


Τα πρώτα θετικά νέα μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Άστρα Τζιούρτζου ήρθαν σχετικά γρήγορα. Αναφερόμαστε ασφαλώς στην ανανέωση για 3 χρόνια του συμβολαίου του ηγέτη της άμυνας Ζοάο Πάουλο Αντράντε. Η είδηση χαροποίησε τον κόσμο, που περιμένει τώρα και τα πιο σημαντικά, αυτά που αφορούν γενικότερα το νέο ηγέτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Για όποιον δεν έχει αντιληφθεί, μιλάμε για το Γιώργο Εφραίμ. Ένα ποδοσφαιριστή που πάντα διεκδικούσε τον τίτλο του αγαπημένου της κερκίδας, ακόμα και όταν ήταν εκτός τραυματίας. Τη διαφορά που μπορεί να κάνει αγωνιστικά ο Γιώργος την είδαμε για άλλη μια φορά στα παιχνίδια με τους Ρουμάνους. Πρόκειται για ένα παίκτη που η ποιότητα είναι το μεσαίο του όνομα και το σημαντικότερο είναι ότι όσο μεγαλώνει, τόσο πιο έτοιμος δείχνει να αναλάβει ευθύνες και να διαχειριστεί την πίεση.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Εφραίμ είναι αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό θέμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, πιο σημαντικό από μεταγραφές. Θα δείξει πως μπορεί το τραίνο να βγήκε για λίγο εκτός πορείας, δεν σταματάει όμως αυτό που ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο. Οι ενδείξεις είναι θετικές και οι πληροφορίες μας λένε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα νιώσουμε όμως πιο άνετα, όταν πάρουμε το επίσημο SMS από την ΟΜΟΝΟΙΑ.