Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σημαντικός παράγοντας η εμπειρία

Σημαντικός παράγοντας η εμπειρία

sak_6306


Ισοδύναμη με την ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρούν την ομάδα τους οι Ρουμάνοι και έχουν κάθε δικαίωμα να το πιστεύουν. Αν αυτό ισχύει πραγματικά, θα το μάθουμε στο γήπεδο, ο τομέας όμως στον οποίο η ομάδα μας σίγουρα υπερτερεί είναι η εμπειρία. Και αυτή στην Ευρώπη παίζει συνήθως μεγάλο ρόλο.

Θυμηθείτε για παράδειγμα τα παιχνίδια με τη Ντεν Χάαγκ. Οι Ολλανδοί είχαν κάποιες εξαιρετικές μονάδες, με το που  πάτησαν όμως το πόδι τους στο χορτάρι του ΓΣΠ κατάλαβαν ότι τα δεδομένα ήταν πολύ διαφορετικά από ότι είχαν βιώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Άλλη φιλοσοφία, άλλες θερμοκρασίες, άλλη νοοτροπία κόσμου. Και μέχρι να πάρουν είδηση τι τρέχει, καλώς τα τα παιδιά, καλώς τα 3-0…

Βέβαια οι Ρουμάνοι έχουν το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι τους, κάτι που είναι όσον αφορά το θέμα της ευρωπαϊκής απειρίας τους με το πλευρό τους. Και πάλι όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ποδοσφαιριστές με πολλά παράσημα όπως ο Ασσίς, ο Αντράντε κι ο Μορέιρα που έπαιξαν στο ψηλότερο επίπεδο, παίκτες με πολλές διεθνείς συμμετοχές όπως ο Εφραίμ, ο Λεάντρο και ο Αλαμπί καθώς και άλλους που πήραν από πέρσι μια γεύση, όπως ο Σκαραμοτσίνο, ο Σοάρες, ο Σκέμπρι. Οι παίκτες αυτοί, θα είναι σε θέση να διαχειριστούν πολύ καλύτερα τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν στο παιχνίδι, από ότι οι αντιπάλοι τους.