Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στις 15 Ιουλίου διαθέσιμη η Μαύρη εμφάνιση!

Στις 15 Ιουλίου διαθέσιμη η Μαύρη εμφάνιση!

img_0744


Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν από σήμερα να προμηθεύονται την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη σεζόν 2013-14 από την Green Boutique, ενώ από τη Δευτέρα (15/07) διαθέσιμη από τον ίδιο χώρο θα είναι και η δεύτερη επίσημη στολή.

Οι παιδικές επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας αναμένεται ότι θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου μας από τις 30 Ιουλίου, ενώ τα υπόλοιπα είδη (στολή τερματοφύλακα, προπονητικά κ.α.) θα αρχίσουν σταδιακά και μέχρι το τέλος του μήνα να βρίσκονται στην Green Boutique.

Οι νέες επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας κοστίζουν 55 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας και ΟΜΟΝΟΙΑ VISA, δικαιούνται έκπτωση 15%.

Η ανανέωση της Green Boutique με επίσημα προϊόντα της ομάδας μας, άριστης ποιότητας με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρίας ΝΙΚΕ, είναι συνεχόμενη. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Green Boutique, μπορείτε να βρείτε στην επίσημή της σελίδα στο Facebook.

Από τις 15 Ιουλίου, όλα τα προϊόντα της Green Boutique θα είναι διαθέσιμα στο ολοκαίνουριο on-line shop της ομάδας μας, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, απ’ όπου και εάν βρίσκεται, να προμηθεύεται τα επίσημα προϊόντα.

omonoia.com.cy