Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τέλος μια και καλή στην ανησυχία

Τέλος μια και καλή στην ανησυχία

sak_8568


Τέλος μια και καλή στις ανησυχίες του κόσμου για αποχωρήσεις από το ρόστερ θέλησε να βάλει χθες ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Στέλιος Μυλωνάς, τόνισε πως δεν πρόκειται να φύγει κανένας από την ομάδα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές.

Για να γίνουμε όμως πιο ξεκάθαροι, ας πάρουμε τη κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Με τον Ζοάο Πάολο Αντράντε έχει επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό και πλέον οι συζητήσεις μεταφέρθηκαν καθαρά στους όρους της χρονικής διάρκειας. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται ανακοίνωση για μείωση απολαβών και επέκταση της συμφωνίας.

Με τους Σκάρα και Σοάρες (οι οποίοι δέχθηκαν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού αλλά τις απέρριψαν) υπάρχουν συζητήσεις, ακόμα όμως και αν δεν επιτευχθεί συμφωνία για μείωση, τα κασέ τους δεν είναι τέτοια που να δικαιολογούν ανησυχία και δεν αποκλείεται να μείνουν ως έχουν ως το τέλος της χρονιάς. Τέλος, ο Αντρέ Σκέμπρι μάλλον δεν θα δεχθεί μείωση, αφού όντως ο τελευταίος χρονικά που ήρθε στην ομάδα, δεν πήρε ιδιαίτερα ψηλές απολαβές.