Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τι περιμένουμε στα επόμενα

Τι περιμένουμε στα επόμενα

sam_0210


Το δεύτερο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την προετοιμασία της χρονιάς 2013-14 είναι ήδη παρελθόν, με την ομάδα μας να έχει προφανώς πολλή δουλειά μπροστά της. Τα επόμενα φιλικά όμως που θα έρθουν αναμένονται αρκετά διαφορετικά από αυτά που είδαμε. Τι περιμένουμε διαφορετικό λοιπόν;

Να παίξουν Εφραίμ, Πλατινί, Εμπέμπα

Τα γράψαμε και σε άλλο κομμάτι προηγουμένως. Τέσσερις πρωτοκλασάτοι, οι Εφραίμ, Πλατινί, Εμπέμπα και Χοσέ, δεν έχουν παίξει ακόμα σε φιλικό. Ο τελευταίος λογικά δεν προλαβαίνει μέχρι τις 4 Ιουλίου να πάρει λεπτά, μένει να δούμε αν θα παίξει κάποιος από τους άλλους 3. Κάποιο χρόνο, μάλλον θα τον πάρουν.

Περισσότερη ώρα μαζί τη τριπλέτα

Ο Λεάντρο άργησε να ανανεώσει, ο Σοάρες είχε διεθνείς υποχρεώσεις. Ως αποτέλεσμα η τριάδα που τσάκιζε τους αντιπάλους πέρσι (Σοάρες, Λεάντρο, Ασσίς) δεν πήρε ούτε ένα δευτερόλεπτο μαζί εώς τώρα. Κόντρα στη Χάποελ περιμένουμε να ξεκινήσει μαζί, για να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της.

Γενικώς σκέψεις εντεκάδας

Απομένουν 3 φιλικά και μετά…Ευρώπη. Σιγά σιγά, ο Σαβέφσκι θα αρχίσει να φανερώνει τις σκέψεις του όσον αφορά την εντεκάδα. Κάποιες προθέσεις βέβαια τις έδειξε χθες, αλλά πολύ δύσκολα θα δούμε αυτή την εντεκάδα στις 18 Ιουλίου.