Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τι πρέπει να προσέξει, που μπορεί να κτυπήσει

Τι πρέπει να προσέξει, που μπορεί να κτυπήσει

img_1388


Η Ντομζάλε δεν ήταν και ο πιο αξιόμαχος αντίπαλος, ειδικά από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και μετά. Ακόμα και έτσι όμως, κάποιες ικανότητες και αδυναμίες της Άστρα φάνηκαν. Πιο κάτω όσα θεωρούμε πως πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να προσέξει και τι μπορεί να εκμεταλλευτεί.

Τι να προσέξει

Ταχύτατος ο Φατάι

Ο Νιγηριανός δεν σκόραρε, αλλά το γεγονός πως είχε 6 τελικές προσπάθειες λέει πολλά. Είναι ταχύτατος και οι αμυντικοί μας θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους 14 σε όλο το 90λεπτο. Ψες φάνηκε άστοχος, οι αριθμοί του όμως λένε πως πιθανότατα να μην είχε ρέντα. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παίξει τεχνητό οφσάιντ, θα πρέπει αυτό να εκτελεστεί στην εντέλεια γιατί ο Φατάι έχει την ικανότητα να φύγει πολύ γρήγορα μπροστά.

Επιθέσεις από το πλάι, πολλοί παίκτες στη περιοχή

Οι περισσότερες οργανωμένες και αξιόλογες προσπάθειες των Ρουμάνων ξεκινούν από τα άκρα, εκεί που ξεχωρίζει ο Μπουντέσκου. Είδαμε σε αρκετές περιπτώσεις να πατάνε περιοχή και 3 και 4 ποδοσφαιριστές όταν η ομάδα αναπτυσσόταν από τα άκρα και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να απειλήσουν…

Που να κτυπήσει

Άμυνα χωρίς ισορροπία στην αρχή

Δεν ξέρουμε αν έτυχε, ή αν το συνηθίζει, η  Άστρα όμως μπήκε πολύ νωθρά στο γήπεδο και αν την βρούμε έτσι επιβάλλεται να το εκμεταλλευτούμε! Ειδικά η άμυνα στα πρώτα στάδια του αγώνα έμοιαζε να μην έχει καθόλου ισορροπία και κάπως έτσι η ανύπαρκτη Ντομζάλε, έφτιαξε ευκαιρία που δεν χανόταν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να σκοράρει στη Ρουμανία.

Έδρα, ποια έδρα;

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρέπει να φοβηθεί τον αντίπαλο ούτε να τον υπερεκτιμήσει. Άλλωστε το παιχνίδι θα παίζεται σχεδόν σε ουδέτερο γήπεδο, αφού το National του Βουκουρεστίου ήταν σχεδόν άδειο! Η ομάδα μας μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.