Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρειάζεται ακόμα βελτίωση

Χρειάζεται ακόμα βελτίωση


Αν ο Σαβέφσκι ήθελε να δει βελτίωση της ομάδας σε σύγκριση με το προηγούμενο φιλικό, τότε την είδε. Τώρα αν η βελτίωση ήταν στα επίπεδα που επιθυμούσε, μόνο ο ίδιος το γνωρίζει. Ο κόουτς είναι πάντως αισιόδοξος πως η ΟΜΟΝΟΙΑ όταν πρέπει θα είναι έτοιμη. Μέχρι τότε μεσολαβεί μπόλικη δουλειά.

Η Χάποελ σήμερα δεν ήταν καλύτερη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ μικρή σημασία παίζει ότι την κέρδισε. Αυτό που έχει σημασία είναι οι πράσινοι να δουν που έκαναν λάθη και να τα διορθώσουν. Σε κάποια σημεία παρατηρήθηκε έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά τα κενά διαστήματα, είναι μάλλον φυσιολογικά για την εποχή.

Από κει και πέρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε σήμερα και τα καλά της διαστήματα. Σε αυτά προσπάθησε να πιέσει ψηλά, να κυκλοφορήσει καλά τη μπάλα, να φτιάξει ευκαιρίες. Ακριβώς στη δημιουργία των φάσεων όμως ήταν που υστέρησε, κάτι που είπε και ο Σαβέφσκι. Η ομάδα άλλαξε πολύ μπροστά και δεν είναι θέμα απόκτησης ενός παίκτη, αλλά δουλειάς και δεσίματος. Σήμερα έλειπε και ο Νούνο και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα.

Για επίλογο πάντως, θα επαναλάβουμε πως στα φιλικά προετοιμασίας, δεν μπορεί ποτέ μια ομάδα να αποδώσει 100%. Το τόνισε άλλωστε και ο Μορέιρα που είπε δουλεύουμε κάποια πράγματα στην προπόνηση αλλά στο γήπεδο δεν μας βγαίνουν. Ίσως να είναι τα πόδια που ακόμα δεν είναι τόσο ελαφριά, ίσως να χρειάζεται κάποιος χρόνος, ελπίζουμε σιγά σιγά όλα να πάρουν το δρόμο τους…