Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση Χριστάκη Γεωργίου

Ανακοίνωση Χριστάκη Γεωργίου

miltis-xri


Ανακοίνωση απέστειλε σε ολα τα ΜΜΕ ο πρώην τημ μάνατζερ της ομάδας μας Χριστάκης Γεωργίου, μέσω της οποίας, τονίζει πως θεωρεί τα όσα ακούγονται για το άτομο του ψευδή και συκοφαντικά. Όπως αναφέρει, καμία ανάμιξη δεν είχε με την ΟΜΟΝΟΙΑ από τη μέρα που αποχώρησε.

Ασκώντας το δικαίωμα μου να υπερασπιστώ το όνομα και την αξιοπρέπεια μου και με αναφορά στα συνεχή συκοφαντικά δημοσιεύματα και άδικες αναφορές για το πρόσωπο μου (ακόμα και πρόσφατα), νιώθω την ανάγκη να προβώ στην συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Ήμουν υπάλληλος και συγκεκριμένα team manager του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι και τον Απρίλιο του 2012, οπόταν και αποχώρησα οικιοθελώς. Έκτοτε καμία απολύτως ανάμιξη είχα ή έχω με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Άλλωστε κάτι τέτοιο εάν συνέβαινε θα ήταν υποτιμητικό για το Δ.Σ. και το τεχνικό τιμ της ομάδας μας.

Τα καθήκοντα μου και η εκτέλεση τους, όσο ήμουν στην Ομόνοια εκ των πραγμάτων δεν είχαν να κάνουν :

·         με την επιλογή και την απόφαση για μεταγραφή ποδοσφαιριστών

·         με την ετοιμασία και υπογραφή συμβολαίων

·         με το καθορισμό του προϋπολογισμού της ομάδας.

Ούτος η άλλως δεν ήμουν στην ομάδα όταν έγινε η μεγάλη οικονομική υπέρβαση του σωματείου μας τη ποδοσφαιρική περίοδο 2008/09.

Μόνο με αυτά ως δεδομένα, τα οποία και δεν αμφισβητούνται, μπορεί να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε το αυτονόητο της συκοφαντίας και της αδικίας των αόριστων αναφορών που έγιναν για το πρόσωπο μου, αναφορές οι οποίες ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας και της παράνοιας. Άλλωστε ήταν πάντοτε ατεκμηρίωτες και χωρίς να αποκαλύπτονται ποτέ οι δημιουργοί τους. Είναι εύκολο να κατακρίνουν και να βγάζουν συμπεράσματα για ανθρώπους χωρίς τη γνώση των πραγματικών γεγονότων, αλλά ποτέ δεν σκεφτόμαστε πόση αδικία και πόνο μπορούμε να προκαλέσουμε σε αυτόν που κατακρίνουμε καθώς και στο στενό οικογενειακό, επαγγελματικό και φιλικό του περιβάλλον.

Νιώθω και πιστεύω ότι με αυτά τα ολίγα που αναφέρω δίδω τουλάχιστον την ευκαιρία στον κάθε αγνό φίλαθλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όχι μόνο, να κατανοήσει πόση ζημιά προκαλείται σε μία ποδοσφαιρική ομάδα, όταν με ανάλογες συμπεριφορές προκαλείται αδικία και αναστάτωση στα στελέχη της που την υπηρετούν, είτε αυτοί είναι προπονητές και τεχνικό προσωπικό, είτε είναι διοικητικά μέλη, είτε είναι ποδοσφαιριστές. Άλλωστε οι ομάδες δεν είναι κάτι το άψυχο, αλλά είναι οι άνθρωποι που τις δημιουργούν και τις αναδεικνύουν.

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι αρκετά ώριμοι να αντιλαμβάνονται και να απορρίπτουν τέτοιες συμπεριφορές και αναφορές οι οποίες προφανώς ζημιώνουν την ομάδα τους και σπέρνουν την ανασφάλεια και την καχυποψία.

 

Νιώθουμε την ανάγκη πάντως, να καλέσουμε όλους έχουν σχέση με το πράσινο οικοδόμημα, να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον ευρωπαϊκό στόχο.