Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από την ΟΜΟΝΟΙΑ εξαρτάται

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ εξαρτάται

img_4975


Καλή ομάδα η Άστρα, το λέμε πρώτον για να αποφευχθεί κάθε παρεξήγηση και δεύτερον, γιατί καλά είναι να το υπενθυμίζουμε όλοι στους εαυτούς μας που και που. Δεν θα είναι εύκολο το βράδυ της Πέμπτης, θα χρειαστεί υπομονή, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα για να μην αγχωθούμε!

Έχοντας διακηρύξει το σεβασμό μας προς τους Ρουμάνους όμως, πρέπει και να τονίσουμε πως το ποιος θα είναι στην επόμενη φάση, εξαρτάται αποκλειστικά από την ΟΜΟΝΟΙΑ! Όταν λέμε ΟΜΟΝΟΙΑ δεν εννοούμε μόνο τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τημ, αλλά ολόκληρο το οικοδόμημα!

Οι παίκτες βέβαια είναι οι πρωταγωνιστές! Αν αυτοί βάλουν το καλό τους κοστούμι, παίξουν τη μπάλα που ξέρουν, έχουν την ποιότητα και τις ικανότητες να πάρουν το ζητούμενο που είναι η πρόκριση. Ταυτόχρονα, ο κόσμος μπορεί να τους κάνει τη ζωή πιο εύκολη! Οι παίκτες της Άστρα, δεν είναι έμπειροι και δεν έχουν ζήσει ξανά καταστάσεις…”Ζιούγκλας”, που έλεγε κάποτε ο Μιτόσεβιτς. Χωρίς να ξεφύγουμε, με το τραγούδι μας και τη στήριξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορούμε να λιώσουμε κάθε όνειρο του αντιπάλου.