Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από το πρώτο λεπτό, να είναι αφεντικό

Από το πρώτο λεπτό, να είναι αφεντικό

img_5198


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε ελαφρύ προβάδισμα στη Ρουμανία, αφού επέστρεψε στην Κύπρο έχοντας ισοπαλία με σκορ στις αποσκευές της. Σε καμία περίπτωση πάντως αυτό δεν της δίνει την πρόκριση, άσχετα αν η Άστρα είναι υποχρεωμένη πλέον να κυνηγήσει το γκολ μέσα στη Λευκωσία και θα πρέπει να ανοιχθεί.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο και δεν το λέμε γιατί φοβόμαστε τον αντίπαλο. Καθόλου δεν τον φοβόμαστε, είμαστε πλέον βέβαιοι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη ομάδα, αλλά βέβαιοι και πως η Άστρα μπορεί να κάνει τη ζημιά. Σε αυτό το επίπεδο τα λάθη δεν συγχωρούνται και μια στιγμή έλλειψης συγκέντρωσης ίσως αποβεί μοιραία. H ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τη δουλειά, έχει θέσει απλά γερές βάσεις.

Από το πρώτο λεπτό, οι πράσινοι του Σαβέφσκι πρέπει να δείξουν στον αντίπαλο ποιος είναι το αφεντικό. Δεν θα σταματήσουμε να τονίζουμε πως η Άστρα είναι μια ομάδα καλή, αλλά άπειρη. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ προσεγγίσει τον αγώνα με αυτοπεποίθηση και με τη βοήθεια του κόσμου, θεωρούμε πως θα πατήσει τον αντίπαλο. Από εμάς εξαρτάται και πάμε να πάρουμε την πρόκριση!