Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αρχίζει η δουλειά για τον επαναληπτικό

Αρχίζει η δουλειά για τον επαναληπτικό

img_4975


Ημέρα ξεκούρασης ήταν η Παρασκευή για τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μια μέρα μετά την ισοπαλία στην Ρουμανία. Μετά την προσπάθεια τους στο Nationala Arena κόντρα στην Άστρα οι παίκτες επέστρεψαν νωρίς στην Κύπρο και είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αφού σήμερα ο Τόνι Σαβέφσκι τους παραχώρησε ρεπό.

Από αύριο το απόγευμα όμως αρχίζει η δουλειά για τον επαναληπτικό αγώνα στο ΓΣΠ. Οι πράσινοι θα κτίσουν πάνω στο σκορ του πρώτου αγώνα και μπροστά στο κοινό τους θα κυνηγήσουν τη νίκη, για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, εκεί όπου θα συναντήσουν το νικητή του αγώνα Γκέτεμποργκ-Τρέντσιν.

Ο Τόνι Σαβέφκσι και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν με τους παίκτες τις επόμενες ημέρες πάνω στα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι στο Βουκουρέστι αλλά και στα δυνατά σημεία του αντιπάλου.

“Το δεύτερο παιχνίδι είναι πιο επικίνδυνο, διότι σ’ αυτό θα παιχτεί η πρόκριση. Ο αντίπαλος μπορεί να παίξει πολύ καλά στην αντεπίθεση και έχει καλά τελειώματα. Ελπίζω μετά το πρώτο επίσημο μας παιχνίδι να είμαστε ακόμη πιο καλά”, δήλωσε χθες ο κόουτς.