Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δύσκολα προλαβαίνει Ευρώπη ο…καινούριος

Δύσκολα προλαβαίνει Ευρώπη ο…καινούριος

img_6636


Ούτε και χθες υπήρξε κατάληξη στο σαφάρι για απόκτηση επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Γκικίεβιτς και Ρουσιά. Εκείνο που προέκυψε το βράδι, είναι πως ο Τόνι Σαβέφσκι δεν πρόκειται να βιαστεί για να αποφασίσει. Μάλλον πρέπει να θεωρείται δεδομένος πως όποιος και εάν αποκτηθεί, δεν θα βοηθήσει στα παιχνίδια κόντρα στην Άστρα, τουλάχιστον όχι στο πρώτο.

Ο μοναδικός που θα μπορούσε να ενσωματωθεί άμεσα, είναι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Αν η απόφαση ληφθεί σήμερα, μπορεί να ανακοινωθεί την ίδια στιγμή. Ο Μιχάλης όμως θα χρειαστεί χρόνο να κτίσει την φυσική του κατάσταση και είναι αμφίβολο κατά πόσον θα μπορέσει σε 8 μέρες να βρίσκεται έστω στον πάγκο. Όσον αφορά το Νιγηριανό Φανέντο, ή κάποιον άλλο από τη λίστα (υπάρχει και λατινοαμερικάνος), θα χρειαστεί αν υπογράψουν, κάποιος χρόνος να τακτοποιηθούν, να προσαρμοστούν κλπ.

Προφανώς ο προπονητής μας γνωρίζει καλύτερα και θα τον πιστώσουμε. Θέλει να είναι βέβαιος για την επιλογή του και η αλήθεια να λέγεται, με τα οικονομικά της ομάδας, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια λάθους.