Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ειλημμένη η απόφαση για επιθετικό

Ειλημμένη η απόφαση για επιθετικό


Ειλημμένη είναι η απόφαση για απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού που θα αποτελέσει μαζί με τον Ούκας Γκικίεβιτς τις επιλογές για την κορυφή του σχήματος του Σαβέφσκι. Το ενδιαφέρον για το Μιχάλη Κωνσταντίνου είναι γνωστό, όπως και τα δεδομένα για την περίπτωση αυτή. Ο κόουτς τον θέλει, ενώ και ο ίδιος θέλει και πλέον η μεταγραφή θα κριθεί καθαρά στις διαπραγματεύσεις.

Για παν ενδεχόμενο πάντως, στην ΟΜΟΝΟΙΑ κοιτάνε και αλλού. Εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Μίλιαν Μιρτάκοβιτς έριξε αισθητά τις απαιτήσεις του και πλέον βρίσκεται εντός των οικονομικών πλαισίων που έθεσαν οι πράσινοι. Ο Σέρβος είχε προταθεί εδώ και μέρες, πριν ακόμα δημοσιοποιηθεί το ενδιαφέρον για Μιχάλη, αξίωνε όμως ποσό εκτός της πράσινης πραγματικότητας. Σύμφωνα με αποψινά δημοσιεύματα (sport-fm.com.cy) στα υπόψην είναι και ο Νιγηριανός Άντι Φανέντο.

Κάτι που πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πάντως, είναι πως η επικείμενη μεταγραφή του Ζαϊμι Χουάν, είναι άσχετη με τα πιο πάνω, καθώς ο Βραζιλιάνος θα αποκτηθεί αν δεν έχουμε απρόοπτα, σαν επένδυση. Ο Ζαϊμι έχει ήδη πει το ναι προφορικά και του έχουν σταλεί τα συμβόλαια. Γίνεται κατανοητό πως μόνο αν αλλάξει γνώμη ο ίδιος θα χαλάσει η δουλειά.