Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελπίζουμε σε νέους…Σκάρα

Ελπίζουμε σε νέους…Σκάρα

sak_3762


Δεν θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας ούτε να ωραιοποιούμε καταστάσεις. Ο μόνος τρόπος να διορθώσουμε τα λάθη μας, είναι καταρχάς να τα αναγνωρίσουμε. Ο μοναδικός λοιπόν ποδοσφαιριστής που έδειξε ετοιμότητα να βοηθήσει άμεσα από τους καινούριους στα δυο παιχνίδια με την Άστρα, ήταν ο Ούκας Γκικίεβιτς, που σκόραρε μάλιστα το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως οι υπόλοιποι δεν είναι καλοί ποδοσφαιριστές, ή δεν θα βοηθήσουν. Είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε οποιονδήποτε από τους νέους, ας τους δώσουμε τουλάχιστον τον χρόνο να προσαρμοστούν, να δείξουν πραγματικά τι αξίζουν. Ορισμένοι έδειξαν άλλωστε κάποια καλά στοιχεία, έδειξαν ότι μπορούν να εξελιχθούν σε μεταγραφές που θα δώσουν πράγματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ας έχουμε αυτή τη φορά ως οδηγό μας, την περίπτωση του Άνθονι Σκαραμοτσίνο.

Ο Γάλλος ως γνωστόν αμφισβητήθηκε έντονα στην αρχή της θητείας του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ανέβηκε όμως, απέδειξε πως είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και κατά την άποψη του γράφοντα, ο καλύτερος αριστερός μπακ που είχε η ομάδα μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Στα παιχνίδια δε με την Άστρα ήταν μάλλον ο κορυφαίος και δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Ισάιλα από το 60 του πρώτου παιχνιδιού μετέφερε τον Μπουντέσκου μακριά από τον Σκάρα και τον άφησε εκεί σε ολόκληρο το 90λεπτο του δεύτερου ματς. Ελπίζουμε σε νέους Σκάρα λοιπόν. Και αν τους στηρίξουμε περισσότερο από όσο στηρίξαμε το Γάλλο, ίσως οι θετικές εμφανίσεις να έρθουν νωρίτερα.