Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εν αναμονή του φορ

Εν αναμονή του φορ


Το χθεσινό φιλικό με τη Ξάνθη, άφησε στο περιθώριο για λίγο το θέμα απόκτησης επιθετικού, αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπήκε σε κάποιο συρτάρι. Το αντίθετο, ο Σαβέφσκι θα ήθελε άλλη μια επιλογή για μπροστά, για να νιώθει πως έχει μεγαλύτερο βάθος.

Τα δεδομένα πάντως έχουν αναφερθεί πολλές φορές. Οι παίκτες που φαίνονται να παίζουν είναι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, ο Άντι Φανέντο και ένας ακόμα του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Ο Σαβέφσκι έχει ήδη δώσει το ΟΚ με το Κωνσταντίνου, υπάρχει όμως μια μικρή παύση στη διαδικασία γιατί υπάρχουν και άλλοι υπόψη. Έτσι κι αλλιώς όποιος και αν αποκτηθεί από όσους ακούγονται, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει στο δεύτερο προκριματικό.

Έχουμε την άποψη πως η πιο ασφαλής επιλογή θα ήταν ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, είναι γνωστό το τι μπορεί να προσφέρει και δεν θα πάρει θέση ξένου, κάτι που δίνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ευελιξία να καλύψει τυχόν αδυναμίες που θα εντοπίσει ο Σαβέφσκι. Προπονητές όμως δεν είμαστε και σίγουρα ο κόουτς ξέρει πολύ καλύτερα από μας τι χρειάζεται.