Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα κάνει αλλαγές ο κόουτς;

Θα κάνει αλλαγές ο κόουτς;

img_4890


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στη Ρουμανία την περασμένη Πέμπτη είχε δυο πρόσωπα, το κακό το πρώτο ημίχρονο και το σαφώς βελτιωμένο στο δεύτερο. Ο Σαβέφσκι σίγουρα δεν ήταν ευχαριστημένος με τη λειτουργία της ομάδας στο πρώτο 45λεπτο, αυτό όμως δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη πως θα κάνει αλλαγές. Αν θα υπάρξει οποιαδήποτε διαφοροποίηση, θα το δούμε στις επόμενες 1-2 προπονήσεις.

Θεωρούμε επίσης, πως αν τελικά δούμε αλλαγή στο αρχικό σχήμα. Πολύ δύσκολα θα πάρει το ρίσκο να αλλάξει την άμυνα του ο κόουτς, τη στιγμή που είναι γνωστή η αδυναμία του στην τριάδα Σοάρες, Λεάντρο, Ασσίς στον άξονα. Στην ουσία επανέρχεται το δίλημμα “ευέλικτη κορυφή ή γεμάτη περιοχή”, ενώ τίθεται και το ερώτημα αν ο Εφραίμ πρέπει να είναι εντεκάδα.

Το σενάριο να αλλάξει η κορυφή της επίθεσης πάντως, είναι μάλλον απομακρυσμένο. Ο Ούκας Γκικίεβιτς τα πήγε πολύ καλά στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με το τριφύλλι στο στήθος, ενώ στο ΓΣΠ, με την ΟΜΟΝΟΙΑ πιο επιθετική, θα τροφοδοτηθεί και πολύ καλύτερα. Το πραγματικό ερώτημα, είναι κατά πόσον θα βρεθεί στην εντεκάδα ο Γιώργος Εφραίμ. Ένας υγιής Γιώργος, ανεβάζει την ομάδα επίπεδο, αλλά δεν είναι η ποιότητα του το θέμα, αλλά η ετοιμότητα του για 90 λεπτά. Ο Σαβέφσκι και οι συνεργάτες του ξέρουν πολύ καλύτερα.